• Welcome to Форум на българските шофьори.

Законни ли са протестите?

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Събота, 08 Август, 2020, 01:15:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Boroman21

Цитат на: admin - Събота, 12 Септември, 2020, 16:39:58
Би ли се аргументирал подобаващо, защото постоянното повтаряне на думата "разединител" не ми звучи много убедително?
Ако Радев е разединител, предишните "президенти" за обединители ли ги смяташ?

Пост 11 , тама има аргументи. 

Boroman21

цецодебел

А някакво обяснение защо и на Гешев се иска оставката ?  ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

admin

Цитат на: цецодебел - Сряда, 16 Септември, 2020, 07:30:02
За теб този избор на главен прокурор честен ли беше? Състезание с един участник. До момента Гешев показва ли, че можем да разчитаме на него, за да има най-после някаква справедливост в България?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

цецодебел

Цитат на: admin - Сряда, 16 Септември, 2020, 08:14:10
До момента Гешев показва ли, че можем да разчитаме на него, за да има най-после някаква справедливост в България?
Май проблема е в Дубай и Белград  ;D Не следя дейността му , но щом адвокатите му искат оставката ,значи добре работи  :) Ти честен адвокат виждал ли си ?

Boroman21

Цитат на: цецодебел - Сряда, 16 Септември, 2020, 09:35:32
Май проблема е в Дубай и Белград  ;D Не следя дейността му , но щом адвокатите му искат оставката ,значи добре работи  :) Ти честен адвокат виждал ли си ?

Колкото честни адвокати има толкова и зелени човечета от марс.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: цецодебел - Сряда, 16 Септември, 2020, 07:30:02

Приятелите на моите приятели са и мои приятели! Тогава приятелите на нашите врагове, те какви ни се падат?

Цитат на: цецодебел - Сряда, 16 Септември, 2020, 09:35:32

Съдиите и прокурорите всички до един са честни, нали? Поне споменатият е честен, само с много лош приятел.
     Всякакви пари дадени на адвокат са напълно законни. Дори и тези които ще даде на прокурора и съдията.
     Ето пример за служебен адвокат който си изкарва чесно пари. Явява се като защитник, понеже такова е задължение. В повечето случаи неговото мнение не се отразява. След решение за задържане, адвокатът пише възражение - почти винаги нищо за заподозрения. Но адвокатът взима 300 лв. Като се удължи задържането - адвокатът възразява - няма начин да отнеме повече от 10 минути писането. Но пак 300 лв.
     Една държава от бивша Югославия в която имам наблюдения - 200 евро.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Tarykata

Боко Тиквата да вземе да си оправи отношенията с Челепа, а не да ни занимават с техните глупости. Като си взимал пари и не си свърщил работата сега ще ти ги искат обратно.
   Кой е мутра си пише в грамите на американските посланици(те като служители на ЦРУ са длъжни да ги изпращат на държавния департамент). Понеже изтекоха в Уики Лийкс и изведнъж лъсна истината.
   Като се скандира "Мутри Вън" би трябвало само мутрите да се обиждат. Аз като не съм мутра няма как да се обидя. Да президента разделя мутрите от българските граждани. Това проблем ли е?

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Tarykata - Сряда, 30 Септември, 2020, 18:24:09
   Боко Тиквата да вземе да си оправи отношенията с Челепа, а не да ни занимават с техните глупости. Като си взимал пари и не си свърщил работата сега ще ти ги искат обратно.
   Кой е мутра си пише в грамите на американските посланици(те като служители на ЦРУ са длъжни да ги изпращат на държавния департамент). Понеже изтекоха в Уики Лийкс и изведнъж лъсна истината.
   Като се скандира "Мутри Вън" би трябвало само мутрите да се обиждат. Аз като не съм мутра няма как да се обидя. Да президента разделя мутрите от българските граждани. Това проблем ли е?

"Разединител" - цели щабове има които мислят как да очернят някой който им пречи на плановете.  Тази "мантра" се поема от правителствените тролове и се повтаря. Ама не може точно да се каже - как разединява - колко се замислят?!
     Обобщено думата цигани не обичам да я употребявам, защото не всички са такива, но мангали (много често от цигански произход) е правилното. За мангалите мантрата е - "дискриминация". И много от познатите ни форумни мангали, за тях мантрата е - ЦЕНЗУРА! След употреба на някоя от съответните мантри, от мангалите, дори и конституцията на РБ не важи за тях (така им се иска).
     Години се опитвах да разбера какво е това цензура, която често се употребява тук. Но както обикновено при жените и "мъжете" с НСО (нестандартна сексуална ориентация), да ти се отговори честно и/или по мъжки - напълно забрави! Много често се заиграват с тази дума потребители на които една запетайка не е променяна. Проблемите им за мен са ясни - психологични, до психиатрични!
     Та президентът, наистина да разделя огромният боклук от все още останалите хора!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

admin

И какъв точно обединител може да бъде Румен Радев? Например да обедини мен и онзи с пачките в чекмеджето и пистолета отгоре? Или пък да ме обедини с Пеевски, който почти 4 години се води депутат, но едва ли е ходил повече от 4 пъти в Народното събрание? Или да ме обедини с Иван Костов, който разпродаде държавата? Мога да посоча още десетки и стотици примери, но не мислите ли, че това "обединение" е една утопия?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: admin - Петък, 02 Октомври, 2020, 20:45:29
И какъв точно обединител може да бъде Румен Радев? Например да обедини мен и онзи с пачките в чекмеджето и пистолета отгоре? Или пък да ме обедини с Пеевски, който почти 4 години се води депутат, но едва ли е ходил повече от 4 пъти в Народното събрание? Или да ме обедини с Иван Костов, който разпродаде държавата? Мога да посоча още десетки и стотици примери, но не мислите ли, че това "обединение" е една утопия?

Ако дадем пример с овчар (много често казват, че много от тях ставали шофьори, така че е напълно умесно) разединител и обединител. Обеденителят обединява вълците и овцете - думата "овце" я употребявам в добрия смисъл (както се казваше в един български филм). Макар че подценяваме овцете, струва ми се - хора държащи се като овце са по-глупави от прости овце. А пък овните не са за подценяване, нито по интелект, нито сила. Но дори и те нямат шансове пред вълците. А разединителят разделя стадото от вълците - лошо ли е?

Вълците ще подкрепят обединителя, нали?!

МИНКО ИЛЧЕВ