Здравейте колеги,
Ще изложа още интересна информация, относно измамната схема на Мирослав и Надежда Арнаудови. Вместо да управляват фирмата така, че да е печеливша и желано място за работа, те залагат още в самото начало измама към собствените си служители, които им изкарват прехраната. Подадох жалба в агенцията по труда, и в рамките на три седмици получих отговор, който ме информираше, че фирма Галоп Груп не ми дължи нищо. Каква е схемата: Договорката ми с фирмата беше за 2300 евра твърда, чиста сума на месец, което е 4498 лв., като махнем основната заплата 724 лв. остават 3774лв. или при 30 дни е 126 лв /63 евро/на ден за командировъчни. Само че те изписват по 50 евро на ден, колкото е минималната ставка за командировъчни в Европа. Като на самия превод освен заплата пише аванс командировъчни, т е. 13 евро над минималните 50 се изписват като аванс за следващия месец. И по този начин, когато решите да се разделите с тях, те са ви изплатили авансово законните 50 евро на ден и не ви дължат нищо. Това е така защото в договора ви пише минимална заплата плюс командировъчни, никъде не се говори за въпросните 2300 евра. При пазарна икономика , свободен европейски пазар и нужда от минимум 500 000 шофьори или трябва да си много нагъл или много г..... или и двете. Няма как такива фирми да работят дълго, пазара ще ги изхвърли, и това което според мен трябва да направим за да се случи по- скоро е пострадалите да говорим, за да знаят новите колеги какво ги чака.