Галоп Груп - Мирослав Арнаудов - некоректна фирма
Форум на българските шофьори
Вторник, 10 Септември, 2024, 12:52:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
driver-bg.eu

Начало   Обяви Мрежа Галерия Търси Календар Членове Етикети Вход Регистрация Чат  
collapse
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Галоп Груп - Мирослав Арнаудов - некоректна фирма  (Прочетена 860 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Илия Митов
Начинаещ
*

Рейтинг: +3/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2
Теми: 1

Активност
0%

Ел. поща
« -: Понеделник, 17 Юни, 2024, 18:50:10 »
ОтговорОтговор

Казвам се Илия Митов с тел: +359885682929.
   Заставам с име и телефон, защото смятам, че за некоректните фирми трябва да се говори, за да може други колеги да се предпазят от лъжи, измами, загубено време и пари.
   След 20 г. в търговията реших да пътувам в Европа и да изкарам някой лв. Изкарах категория "С" и понеже  четох в интернет доста лоши неща за фирмите в бранша, реших да се срещна с няколко фирми и да избера фирмата за която да работя. Така стигнах до  "Галоп Груп" и се запознах с Надя и Мирослав Арнаудови. Направиха ми добро впечатление на възпитани и честни хора. Така започнах, като договорката беше да ми плащат на седмица -това беше обявено в обявата. Още на първата седмица трябваше да подсещам за да си получа парите. След което се започна бавене с 2 после 3, 4 седмици, като постоянно се обещаваше да се влезе  в ритъм, но така и не се случи. Карах стар камион 2009 г., нямах нищо против, защото бях нов. Но почти всяка седмица имаше повреди, които трябваше да отстранявам на паркинг. В такива условия изкарах два курса в Германия, като в края на втория се наложи по-голям ремонт на хидравликата на скоростите, която според Мирослав, щеше да струва мин. 4-5000 евро. Той ме помоли аз и още един колега да го направим, като той ще ни плати. Не само, че не ни плати но не ни плати и заплатите. След като разбрах, че нещата няма да се променят си пуснах предизвестие. Като 2,5 седмици изкарах в Германия и 3 седмици отпуск, след което се разделихме като ми беше казано, че ще си получа парите. Вече 3 месеца се чуваме и освен 750 лв. нищо друго не съм получил. При последния ни разговор дори имаше наглостта да ми каже да го изчакам още 3,5 месеца и ако го съдя,  пари няма да видя. Аз ще ги съдя и ще си търся правата.Призовавам ако има и други колеги пострадали от тази фирма, по- скоро от въпросните хора, защото тази фирма им е втора и както каза Мирослав:"Ако трябва фирмата ще фалирам но пари няма да ти платя". Т.е. утре могат да се появят в трета,четвърта...... фирми, та ако има и други пострадали, нека напишат по два реда за да могат колегите, които си търсят работа, да вземат информирано решение.

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен
« -: Понеделник, 17 Юни, 2024, 18:50:10 »

Активен
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой

Рейтинг: +2404/-323
Неактивен Неактивен

Bulgaria Bulgaria

Публикации: 2190
Теми: 140

Активност
1.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно

« Отговор #1 -: Вторник, 18 Юни, 2024, 16:37:58 »
ОтговорОтговор

Казвам се Илия Митов с тел: +359885682929.
   Заставам с име и телефон, защото смятам, че за некоректните фирми трябва да се говори, за да може други колеги да се предпазят от лъжи, измами, загубено време и пари...

Имаше период в който се изискваше да се напишат имената когато се публикува срещу някоя фирма. Дали имаше един от десет който се съгласяваше. Принципно всички са големи ербапи, бабаити и биячи, но с анонимно писане и най-много по радиостанцията. Още отдавна писах тема, как предлагам да бъде описанието в този раздел - ТАЗИ тема. Ама с "великите" шофьори не говорим на един език. За тях "бягай с 200" е напълно достатъчно и като деца от детската градина се сърдят, ако ги помолиш да напишат две изречения с описание. Като тези с "200-та" съм убеден, че проблемът е в тях. Не е задължително да са супер некадърници, понякога така се получава. "Най-великия" шофьор в света по негови думи (Голямо Лайно 777,,,,,,,,,,,, - също по негови думи), не прави постоянно грешки, ама някога не успява да мине под нисък мост, обръща камион. Ако след такъв случай обясняваш колко е лоша фирмата, май е малко вероятно тя да лошата?

В случая, съм почти убеден, че наистина във фирмата е проблемът. Това е гледна точка на автора, както и съдът се изразява: може да му се вярва, защото е последователно и без противоречие. И големи поздравления за името и телефона.
     Не е толкова от значение, но може да има просто обяснение. Забелязал съм, че с дългогодишен шофьорски стаж, почти винаги са някакви "рибарски" истории за размера и дължина. Обаче аз почти не мога да проведа нормален разговор с такива които се имат за велики. Като при някои съвсем буквално са с психични и психиатрични отклонения и съм давал пример за такива форумни мангали. При скорошни шофьори, е много възможно да стане "разговор".

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
« Отговор #1 -: Вторник, 18 Юни, 2024, 16:37:58 »

Активен
Илия Митов
Начинаещ
*

Рейтинг: +3/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 2
Теми: 1

Активност
0%

Ел. поща
« Отговор #2 -: Петък, 26 Юли, 2024, 11:51:35 »
ОтговорОтговор

Здравейте колеги,
Ще изложа още интересна информация, относно измамната схема на Мирослав и Надежда Арнаудови. Вместо да управляват фирмата така, че да е печеливша и желано място за работа, те залагат още в самото начало измама към собствените си служители, които им изкарват прехраната. Подадох жалба в агенцията по труда, и в рамките на три седмици получих отговор, който ме информираше, че фирма Галоп Груп не ми дължи нищо. Каква е схемата: Договорката ми с фирмата беше за 2300 евра твърда, чиста сума на месец, което е 4498 лв., като махнем основната заплата 724 лв. остават 3774лв. или при 30 дни е 126 лв /63 евро/на ден за командировъчни. Само че те изписват по 50 евро на ден, колкото е минималната ставка за командировъчни в Европа. Като на самия превод освен заплата пише аванс командировъчни, т е. 13 евро над минималните 50 се изписват като аванс за следващия месец. И по този начин, когато решите да се разделите с тях, те са ви изплатили авансово законните 50 евро на ден и не ви дължат нищо. Това е така защото в договора ви пише минимална заплата плюс командировъчни, никъде не се говори за въпросните 2300 евра. При пазарна икономика , свободен европейски пазар и нужда от минимум 500 000 шофьори или трябва да си много нагъл или много г..... или и двете. Няма как такива фирми да работят дълго, пазара ще ги изхвърли, и това което според мен трябва да направим за да се случи по- скоро е пострадалите да говорим, за да знаят новите колеги какво ги чака.

Активен
Етикети:
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

* Реклама
* Google Plus
* Реклама