• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новите азиатски шофьори

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Събота, 28 Февруари, 2026, 21:24:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

МИНКО ИЛЧЕВ

Бърза и близка тоалетна.

ЦитатТова е нищо!
В Чехия един екземляр спря да пита как се чисти тоалетната в кабината...
Идиота  ползвал хладилника за голяма нужда!
Да ги вземат, ама чорбаджийте ще им чистят тоалетните и след това да си слагат там обяда.......🤧🤧🤧🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Само Индия е колко 3 пъти населението на Европа. Пакистан е над 50% от европейското. И т.н., а колко ли е европейското население в Европа?
    Какво ли им е на азиатците? Е на, този велик шофьор - някога, че не е виждал камион отблизо повече от 13 години. Явно и той там пикае. Може би затова е Шофьор1? А може би защото тръгва без дори да обиколи, а вие дали правите така?
    Кой е най велик в целия свят? Дори много повече, ама е скромен. Той е Голям смърдел 777,,,,,,,,,, и може да пикае в кабината, в шише с тясно гърло. Ето каква е мярката - и този азиатец е от великите.

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 27 Октомври, 2011, 19:26:03Искам да ви разкажа как ме обраха мен преди две години...

....Сутринта, когато ме събуди будилника на телефона, се събудих с ужасно главоболие. Ужасно! Но си го обясних с погълнатите газове от предната вечер и колегата отнесе задочно по още някоя ругатня...След кратък тоалет в бензиностанцията (на 50м.!), без да погледна зад ремаркето (много ми беше лошо), потеглих и излязох на аутопистата. Веднага почнаха да ми светкат настигащите ме коли и се сетих кво е станало. Отбих в аварийната и що да видя отзад - вратата на ремаркето отворена и от превозваните групажно 8 палета с кашони със (това го разбрах после), скъпи маркови маратонки, липсваха кашоните от 4 палети! Яко товарене е паднало - с микробус! И не съм усетил нищо! После полицията ме гледаше странно и вероятно не вярваха на версията ми, макар, че настоявах за медицински преглед. Та така! Няма спасение! При толкова камиони, камери и т.н. да те претоварят с толкова много стока за мен е необяснимо. Но пък и как да си лягаш в тая жега на затворени прозорци...

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Hristo Lishev

Новото нормално, свиквайте... :-\  Ама пък пикае бос и после си стъпи в урината и хайде горе... После ТИ (това като старата реклама на Чичо Сам за набиране на доброволци за Виетнам) ще се качиш и ще караш неговия камион! Блях! :o

ПП: Не ми прилича на възрастта да употребявам тийн терминология, ама в случая ме тика отвътре.

Hristo Lishev