• Welcome to Форум на българските шофьори.

Научно популярни и документални филми и клипчета

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 12:51:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бацета реших да си открием темичка за такъв род филмета,тъй като си ме кефят пък и мое се научи нещо мислим.
Ето Ви първото клипче от мен с ,,дръгели,, VOLVO приятно гледане,за жалост озвучението е на руски.
http://www.vbox7.com/play:4e74dc662b
Ако не ви допадне опитайте с:

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

FH16

Време е да направим и ние шоу с камиони.Последно 1992 или 93г на "писта София" след финала на колите е имало състезание с камиони.Жоро Дончев /бащата на Крум Дончев/ е бил победител.Българи са участвали и на HungaroRing.Аз съм се спряла на Volvo FM 420k.c. ;)

FH16

Trucker_Boy

Цитат на: FH16 - Събота, 09 Юли, 2011, 13:30:29
Време е да направим и ние шоу с камиони.Последно 1992 или 93г на "писта София" след финала на колите е имало състезание с камиони.Жоро Дончев /бащата на Крум Дончев/ е бил победител.Българи са участвали и на HungaroRing.Аз съм се спряла на Volvo FM 420k.c. ;)

Страхотно има ли някъде снимков материял ? За в бъдеще ако се организира отново може преди състезанието да се направи някакво изложение на тунинговани камиони с гласуване ?
Събирането да бъде всяка година на него също могат да се показват нови модели камиони и ремаркета.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

FH16

Ще потърся снимки и други материали.Има автомобилни състезатели,картингисти,моторджии и каквили не други.....крайно време е да излезем от клишето "тиражии"

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Trucker_Boy

Този унгарски филм за съжаление за го няма никъде .....
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu