• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за деня

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lefterow

Поздрав за тези,които в момента въртят геврека

lefterow

VALKATA:

VALKATA:

doktora

И от мен поздравче с това Филараки за всички колеги на пътя наздраве и утре Лек и безавариен

doktora

Ето още малко яка музичка на една красавица наздраве

lefterow

caterpillar

,,...първата наша грижа е да обърнем погледа на нашата младеж към всичко ценно и светло от нашето минало и да я приобщим към това минало, за да почерпи тя от него бодрост и упование, сила и импулс към дейност и творчество. Нашата младеж трябва да знае, че животът само тогава е ценен, когато е вдъхновен от идейност, от стремеж; само тогава животът е съдържателен и смислен, когато е обзет от идеализъм, когато душите и сърцата трептят за хубавото, националното, идеалното, а това е вложено в образите и творенията на всички ония наши дейци, които будиха нашия народ в дните на неговото робство, които го водиха към просвета и национална свобода през епохата на възраждането и които му създадоха вечни културни ценности през неговия свободен живот...Министерството на народното просвещение определя деня 1 ноември, деня на св. Йоана Рилски за празник на българските будители, за празник, да го наречем, на големите българи, чрез който празник, уреден планомерно и системно, да се обединяват всички усилия в това направление, като тоя ден се превърне в култ на българския народен гений: отдавайки почит към паметта на народните будители, към ония, които като самоотвержени воини, водеха българския народ в миналото към просвета, към свобода, към култура, да вдъхновим младежта чрез техните светли образи към народни и културни идеали."

Стоян Омарчевски
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

admin

Честит празник на всички и от мен. Пожелавам много настроение в празничната вечер.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

VALKATA:

Докторе много хубави песни едно + от мен.

doktora

Поздрав за всички като мен дето днес висят по паркингите на Европата в забрани и паузи а наздраве и приятна нова седмица

doktora

И малко спомени за отминалото лято наздраве на всички които са в почивка и лек и безавариен на тези който са на път

driver70

Един поздрав с днешна дата за всички вас.

driver70

нидялко

bojo

И от мен един поздрав за всички,които са на път,или почиват на някой паркинг,или просто са си в къщи.Живи и здрави!

Божо

grants

http://vbox7.com/play:d8275455 ето нещо и от мен за всички колеги  които са на път. Лек и безавариен
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари