• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за деня

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi87

Цитат на: LKW - Сряда, 14 Декември, 2011, 22:59:54
Поздрав с една песен от времето когато кочаните с актове на КАТ ловеха прах в багажниците на патрулките(ЛАДА) и всичко минаваше с 5000 лева (5лева), нямаше ги уличните състезатели и всичко си беше ОК.За съжаление тогава аз още нямах книжка но бях вътре в нещата :)

Ако на някой не му харесва, нека да не се сърди.Всеки има стил на музика ,лично аз най-харесвам и слушам сръбска музика.След нея са гръцката и малко ретро чалга.Днешният попфолк не го харесвам.
Евала ти баце имаш плюс таа песен е номер 1 като бях в казармата 2006г Боби Цанков я пускаше много често.Продължавай все така.

georgi87

miki07

Честита Коледа. ;D
scania,volvo forever

miki07

scania,volvo forever

abator

Коледа е! Стават чудеса! Стоя си кротко и си мисля, как никой не се сеща в този момент за нашите бедни работодатели. Реших, че е редно да им поднеса един коледен поздрав. И така ... Скъпи работодатели (наистина сте ни много скъпи), пожелавам Ви весела Коледа с Oscar Benton и Bensonhurst Blues  :)

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Бриги Магнито

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Петък, 30 Декември, 2011, 08:12:15
Специален поздрав за всички.
http://vbox7.com/play:65474c6626

Не знам каква е музиката дето свири , сигурно сръбско обаче това момче има талант.
www.sbps.eu

georgi87

Аладин Надаревич се казва Босненче е семейството му се изселва в Германия през войната и е цар знае да свири всички песни на любимия си певец Миле Китич и не само на него. www.malimuzicar-aladin.jimdo.com тука може да се види повече ако некой го интересува.

Станимир

Честита Нова Година!Живи,здрави на всички!!!

bad_kras

Сурва, весела година,
златен клас на нива,
червена ябълка в градина,
пълна къща със коприна!
Да сте живи и здрави догодина,
догодина, до амина!

;) ;) ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Trucker_Boy

Поздравче за всички с едно малко ретро но много хубаво парче :

www.sbps.eu

Станимир

admin

Поздравът днес е малко по-различен. Нека си спомним за Христо Ботев и отбележим 164 години от рождението му.

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Бриги Магнито

Спешъл за всички именници с пожелание за много здраве,късмет и как се вика творчески успехи  ;)

И да няма днес ....Иване  ;)

Бриги Магнито