• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за деня

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Честит имен ден на всички именници и от мен.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

antoniyu

И за големият празник днес.

Това е плачевната истина.

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Гледал съм третото видео и преди, и всеки път на гърлото ми засяда буца, когато го гледам. И всичките тези думи излизат от устата на едно момиче, което изглежда по-умно от всички чиновници в ООН, взети заедно. Тази планета вече не е никак добро място за живеене, но за съжаление по-добро не е измислено все още.

antoniyu

Цитат на: admin - Понеделник, 15 Август, 2011, 11:34:59
Гледал съм третото видео и преди, и всеки път на гърлото ми засяда буца, когато го гледам. И всичките тези думи излизат от устата на едно момиче, което изглежда по-умно от всички чиновници в ООН, взети заедно. Тази планета вече не е никак добро място за живеене, но за съжаление по-добро не е измислено все още.

Аз съм същият и не само буца,а и ми се насълзяват очите след като знам,че е истина и утре моето дете ще трябва да се движи с маска и кислородна бутилка,да не говорим и за ГМО направо страх ме хваща.
А другото по-добро място май ще стане под земята както са живеели на времето.
цигарените кутии?

admin

И добре, че все пак се работи и в посока екология. Иначе отдавна щяхме да ходим с кислородни маски или противогази. Но явно още има какво да се желае.

antoniyu

Цитат на: admin - Понеделник, 15 Август, 2011, 11:43:29
И добре, че все пак се работи и в посока екология. Иначе отдавна щяхме да ходим с кислородни маски или противогази. Но явно още има какво да се желае.

Така е но гледал ли си филма What In The World Are They Spraying 2010 в замунда го има там се казва истината има също и договори и др.материяли в PDF формат.Интересен е доста.
цигарените кутии?

abator

Добро утро! То май стана добър ден.  ;D

!.!.!

http://vbox7.com/play:c6fa124a8a
Добро утроооооооооооооооооооооооо  :D :D :D
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!na

Поздрав по никое време  ;)

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

bad_kras

Децата в повечето случаи се учат от кого.....?                                                                          http://www.izgledai.me/%D0%B1%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BB-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BD/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA-%D0%B1%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BB-video_3e2dad0ad.html
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

antoniyu

Добър ден на всички в този прекрасен слънчев съботен ден.

Колко нощи аз не спах,
                                                                                                           на Капъ Куле аз дремях -
                                                                                                           да се върна.
                                                                                                           Колко метри изминах,
                                                                                                           колко мъка изживях
                                                                                                            да се върна.
                                                                                                           В мойта зла и долна страна
                                                                                                           майка, татко и дете
                                                                                                           да прегърна.
                                                                                                           Там под родното небе
                                                                                                           всеки чиновник иска да те е..е
                                                                                                            да се не върна.
цигарените кутии?

bad_kras

Цитат на: antoniyu - Събота, 20 Август, 2011, 15:26:59
Добър ден на всички в този прекрасен слънчев съботен ден.

Колко нощи аз не спах,
                                                                                                            на Капъ Куле аз дремях -
                                                                                                            да се върна.
                                                                                                            Колко метри изминах,
                                                                                                            колко мъка изживях
                                                                                                             да се върна.
                                                                                                            В мойта зла и долна страна
                                                                                                            майка, татко и дете
                                                                                                            да прегърна.
                                                                                                            Там под родното небе
                                                                                                            всеки чиновник иска да те е..е
                                                                                                             да се не върна.
Беше, беше - сега и сина ако прегърна ще е еб...ти кефа......
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

!na

поздрав за всички будни

!na