• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ваканция–времето за отпуски и почивки!!!

Започната от BoBy_BoY, Вторник, 12 Юли, 2011, 11:05:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Момциии и момииии,
  Кой на къде ще е по време на сезона?
  Мене ми се джитка на нейде ама нещо си нямам и на идея кво ще става! Дано си се прибера жив и здрав в ,,Милата си родинка" барвам зиманетата и мислим да искарам една седмица на горско и една седмица на морско!?
  Сега, ,,Арапя" си едно на ръка, ама ми се чини дали да не ги съчетая горско и морско?
  Напеимер, с. Иракли ??? или Царево ???, Синеморец ???
                        Вие на къде ше сте ???????????????

BoBy_BoY

!.!.!

Боби тая дума"ваканция" е табу за мен .Тъй, че съм пас по темата.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

imter

Аз по всяка вероятност,мисля да съм в Сарафово,от няколко години ходя там и съм много доволен ;).

!na

Цитат на: imter - Вторник, 12 Юли, 2011, 13:22:39
Аз по всяка вероятност,мисля да съм в Сарафово,от няколко години ходя там и съм много доволен ;).

хехе, доста често ходя там, току-виж сме се засекли  :D
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!.!.!

Цитат на: BoBy_BoY - Вторник, 12 Юли, 2011, 11:05:01
    Момциии и момииии,
  Кой на къде ще е по време на сезона?
  Мене ми се джитка на нейде ама нещо си нямам и на идея кво ще става! Дано си се прибера жив и здрав в ,,Милата си родинка" барвам зиманетата и мислим да искарам една седмица на горско и една седмица на морско!?
  Сега, ,,Арапя" си едно на ръка, ама ми се чини дали да не ги съчетая горско и морско?
  Напеимер, с. Иракли ??? или Царево ???, Синеморец ???
                        Вие на къде ше сте ???????????????
Опс, оказа се че от днес ми започва отпуската :) и отивам да се разходя до Чехия.:)Лека и безавариина на всички на които им е раничко за почивка.

imter

Цитат на: Ina - Вторник, 12 Юли, 2011, 13:25:30
Цитат на: imter - Вторник, 12 Юли, 2011, 13:22:39

хехе, доста често ходя там, току-виж сме се засекли  :D
Може разбира се :).

admin

Цитат на: Илиева - Вторник, 12 Юли, 2011, 14:41:38
Опс, оказа се че от днес ми започва отпуската :) и отивам да се разходя до Чехия.:)Лека и безавариина на всички на които им е раничко за почивка.

Как ми се пие "Старопрамен", ама да е чешка. :) Лек път и на теб!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

комбайнер

Ега ти....Доде се протягате по ливади и пясъци, кой ще мисли за синдиката, А?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Моя милост мисли да преброй песъчинките по Арапя,после идва ред на шведското градче Гьотеборг май беше,а след това мислим беше околосъветско . ;)

!.!.!

Ето малко снимки от прохладна Чехия :) (мале като се сетя че палихме печката вечер,а в БГ беше 37-38 градуса)

BoBy_BoY

Малииии, бааа си хита:

Причина за редакция: Коригиран линк!

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

rider777

Аз пък си мечтая да си лежа вкъщи,,,,,,,,,,,,,ама шефката ако каже "Море",,,,,,,нали съм под чехъл,,,,,слушам и тва е  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

BoBy_BoY

Златен си, ШЕФ, ама мрем от мъка за клипа! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Вторник, 12 Юли, 2011, 20:52:43
Цитат на: Илиева - Вторник, 12 Юли, 2011, 14:41:38

Как ми се пие "Старопрамен", ама да е чешка. :) Лек път и на теб!
Шеф, Илиева е минала точно порай бирената фабрика на ,,Козел"-една от квалитетните марка бира! Сега се ослошва и иска да и се размине с ,,нашенско" :D :D :D :D :D

BoBy_BoY