• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моят камион, моята крепост!

Започната от !na, Четвъртък, 14 Юли, 2011, 11:26:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!na

Тръкъре, благодаря ти за изчерпателното мнение!

Само перденцата са ми у повече, ама сигурно щото веднага си представих ония плюшените с пискюлите и драпериите  :P
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

Trucker_Boy

За мен не са ,защото ми предават повече уют в кабината за да се чувствам по-комфортно пък и имат някои плюсове. :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

!na

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 16 Юли, 2011, 14:57:12
За мен не са ,защото ми предават повече уют в кабината за да се чувствам по-комфортно пък и имат някои плюсове. :)

Нямам против перденцата, ама що трябва да са от червен плюш с бели или златни пискюли, м?
По Татово време такива бяха пердетата и покривките навсякъде....

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: Ina - Неделя, 17 Юли, 2011, 08:08:08
Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 16 Юли, 2011, 14:57:12

Нямам против перденцата, ама що трябва да са от червен плюш с бели или златни пискюли, м?
По Татово време такива бяха пердетата и покривките навсякъде....
Aз определено не съм им фен,но ми е интересно какви са им плюсовете,търках бръмбара цела нощ и даже събрание им правих и пак нямам отговор,тъй че светнете тракторчето кви са тез плюсове.

!na

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 17 Юли, 2011, 08:11:23
Aз определено не съм им фен,но ми е интересно какви са им плюсовете,търках бръмбара цела нощ и даже събрание им правих и пак нямам отговор,тъй че светнете тракторчето кви са тез плюсове.

Е как бре, пускаш завесите и се изолираш от околния свят.
Същото като в къщи. Има пердета - правиш каквото ти душа иска, няма пердета - залягаш под перваза и се придвижваш с прибежки и припълзявания, да не те видят комшиите. Та така мисля.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

E тва го могат и фабричните мислим или не.

antoniyu

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 17 Юли, 2011, 08:20:31
E тва го могат и фабричните мислим или не.
Могат го другото е вече за вкус.
Та по темата да се включа и аз.
За котлони,маси,столове и др. екстри си е задължително оборудване за всеки курс+скарата от Турция(па за добро искарване на вечерта си е задължително) а и за пици става.
От ел.уредите-преобразувател 24-220волта,лаптоп,някои и друг атлас.
Телевизия гледам на лаптопа кога има нет,за последното ползвам мобилен в Австрия и Германия,а за останалите ползвам свещ(дано намеря свободен) и антена за wifi.   
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Trucker_Boy

Цитат на: Ina - Неделя, 17 Юли, 2011, 08:15:11
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 17 Юли, 2011, 08:11:23

Е как бре, пускаш завесите и се изолираш от околния свят.
Същото като в къщи. Има пердета - правиш каквото ти душа иска, няма пердета - залягаш под перваза и се придвижваш с прибежки и припълзявания, да не те видят комшиите. Та така мисля.

Плюсовете са ,че примерно ако имаш като моите перденца когато има слънце и ти свети отстрани винаги може да се скриеш зад пердето , отделно за вкус. Не е нужно всеки изпреварващ те или ти него да те гледа и вижда кабината ти.Интериорът на целият камион се променя ,като става доста уютно най-вече да се почувстваш у дома. Доста интересно става ако имаш цял комплект общо взето се прави предимно за естетика.
Не е задължително перденцата да са червени с бели пискюли ,просто на мен така ми харесват има и много други модели и комбинации.

www.sbps.eu

bad_kras

Особенно по този начин , така бих се изолирал поне за няколко часа !  Почти като у дома си !
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Trucker_Boy

www.sbps.eu

bad_kras

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 16 Август, 2011, 16:26:21
Цитат на: loshdancho - Вторник, 16 Август, 2011, 10:09:33
Покани ме на гости. :D

Чакай първо да го тунингова.
:D
То нема лев за манджа , ти за тунинг говориш !  По скоро да си тунинговам къщата от колкото камиона на чорбаджията дето утре може да каже - ем няма работа , не са ми превели пари и т.н. Но дори и обикновенна кръчма да е , в мойта кабина всеки е добре дошъл......:) :) :)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

georgi87

Аз камион не кича най-много да сложа некой ароматизатор също така не се събувам на степенката .

novaka

Нека не забравяме РУСО ГЛАДНО НЕМА, русо стига да не е метла ,ама и лъвица да не е.  ;D ;D ;D

Причина за редакция : Правопис

doktora179

Цитат на: georgi87 - Неделя, 18 Декември, 2011, 23:12:25
Аз камион не кича най-много да сложа некой ароматизатор също така не се събувам на степенката .

Аз даже ароматизатор не купувам пак камо ли нещо друго за камиона по-принцип с тоя Трактрос много често ми се налага да влизам в сервизи и си наваксвам с ароматизаторите  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o :o :o

doktora179