• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здравейте на всички! Направих страница във Facebooк.

Започната от paco, Четвъртък, 14 Юли, 2011, 11:49:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

paco

Казва се ШОФЬОРСКИ СИНДИКАТ. Така че всички които подкрепят идеята за синдикат могат да се регистрират като приятели.
Ето и линка http://www.facebook.com/profile.php?id=100002650144367

paco

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Линкче ако може. ::)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Линка предполагам е същия ,като този в тема ,,Синдикат,, ;)

Корекцийка:Опс май не е,тъй че наистина трябва линк баце  ;) сори........

paco

velizar

Май няма интерес към този синдикат ? Заформила се е група от 2-а  :'(

!na

Цитат на: velizar - Петък, 15 Юли, 2011, 12:50:28
Май няма интерес към този синдикат ? Заформила се е група от 2-а  :'(

Всяко начало е трудно.
Вероятно профилът е съвсем нов и трябва време и комуникация, за да набере скорост.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бацета аз се отказах от Синдиката ,ма се писах у страницата на paco .

BoBy_BoY

Бацее, как нема се откажеш, а?
От целия форум само с тебе и още двама мрънкаме за това! Сега у Фейса се дири Хелпа, бааа си! :D :D :D Има и други колеги които изплагиатстваха темата, нооо...., никоой не мой си признае!!!
  Ако има едно теоретично и нормално погледнато решение, това е видяно в този форум (нека някой да ме опровергае!).
  Аз съм си дал достатъчно дълъг срок за разум сред всичките! Мине ли, един печели! Малцина го знаят!

admin

Боби, къде се губиш? Обясни им на тези момчета, че не можем да се съберем да изядем едно печено агне и да изпием една каса бира, а те синдикати сънуват.

!na

Защо така лесно биете отбой?
Ако не вие, кой ще защитава вашите интереси? Филанкишията ли?
И не ми казвайте, че не можете да се организирате. Когато има желание се намира и начин, това знам аз.
И не ми казвайте, че сте пет души на кръст, защото и Левски (да ми прости човека, че го споменавам!) е бил сам в началото.
Просто не се предавайте!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

"Никога не трябва да се присмиваме на човек, който прави крачки назад. Той може просто да се засилва!"

А за Левски какво да кажа? Къде е да види на какво е заприличало нашето Отечество? Прочетете само новините от деня и ще ви стане ясно накъде вървят нещата.

BoBy_BoY

За Левски не ми се мисли! Оня си е бил патриот и днес му живее само името, а се е запомнило как е бил предаден! (и от кого?)
  Шеф, за кво агне става на въпрос? Онзи ден чета, че сме си били ,,поставени момци" у форумчето, :D :D :D. Това си е наша черта, БГ.
  Аз се радвам на личности като Стоичков, Бербатов, Рум. Нейкова, Дан Колов, Ник. Петров, Дойчин Василев и мн др....
Хора значителни и са писани не само у БГ историята, а в световната!
  Влезнах у форума да скиим кво става! Намерих ,, свободата на словото", ,,карсотата" на езика, ,,простотията" сред властващите, и много двуличие и страх!
  Все си мислех, че времето ни е дошло за едно по-добро, но уви! ::)
  Абе, и така сме си веселяци!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце,че кони ние нищо ни нема ни заплатките(що не ни ги дават) ни колегиалността(що сме мноо велики или бем ли го що) и за другото си се сещайте.Па и кой ни аресва или неаресва ,па кво разбира той та да му се впрегаме.

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 15 Юли, 2011, 23:37:49
Баце,че кони ние нищо ни нема ни заплатките(що не ни ги дават) ни колегиалността(що сме мноо велики или бем ли го що) и за другото си се сещайте.Па и кой ни аресва или неаресва ,па кво разбира той та да му се впрегаме.
Мхм, дааа, ;), мнг си прав! Нема за кво ревне човек, мхм! За туй ша си вдишваме и издишваме аааарно и паарно...

BoBy_BoY