• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поредната катастрофа

Започната от admin, Петък, 15 Юли, 2011, 12:16:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Мъж и две жени загинаха на място, а двама мъже са тежко ранени при жестока катастрофа , станала тази нощ в района на Долни Дъбник. Около 22 .30 ч . на кръстовище между разклона за град Искър и разклона за село Глава и Бреница лек автомобил "Ауди" се е ударил челно в камион "Скания" , съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Плевен Марияна Цветкова. След удара предната част на автомобила била смачкана и в ламарините останали заклещени телата на шофьора и возещата се пътничка на задната лява седалка. Те са загинали на място и самоличността им още се установява , допълни Цветкова. За да извадят труповете се е наложила намесата на огнеборци със специализирана техника. Тежко ранени при сблъсъка били другите трима
пътници в леката кола. Возещото се на задната седалка 18 -годишно момиче от село Глава обаче е починало на път за болницата в Плевен. В нея с опасност за живота са настанени за лечение спътниците й – двама млади мъже на 21 и 25 години от Койнаре и село Бреница. 48 -годишният шофьор на камиона не е пострадал. Огледите на местопроизшествието продължават. Все още няма информация за причините около тежката катастрофа.

Източник: www.dir.bg
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bat MIRKO

Братле,виж само на колко години са пътниците във колата.Какво повече да дискутираме.Като се качат на колите и си мислят че са хванали ГОСПОД за шлифера и той ще ги пази.Лека им пръст на загиналите,съболезнования на семействата.А тези които са във болница дано се оправят и да не повтарят грешката на техния шофьор.

bat MIRKO

!na

Да почиват в мир децата, жалко за неизживяните години.

Все повече ми допада идеята за изпитни комисии, психо-тестове и т.н.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Trucker_Boy

Цитат на: Ina - Петък, 15 Юли, 2011, 12:50:21
Да почиват в мир децата, жалко за неизживяните години.

Все повече ми допада идеята за изпитни комисии, психо-тестове и т.н.

Какво смятат хората ,които си купуват тези книжки ? Та нали утре ще излязат на пътят и веднага от незнание и малоумство ще създадат предпоставки за катастрофа ? Толкова голям идиот ли трябва да бъдеш за да закупуваш собствената си смърт ?
Явно още доста хора ще трябва да загинат за да промени българинът мисленето си !
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

!na

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 16 Юли, 2011, 01:09:43
Какво смятат хората ,които си купуват тези книжки ? ...

"Аз мога!", "Знам" и "Това на мен няма да ми се случи!"
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

kobrata-kalugerovo

Някой знае ли за катастрофата на ШЕЛ-Пловдив магистрала Тракия с камион на ПИМК? Как е станала и има ли жертви? Камиона беше смазан до неузнаваемост.

Причина за редакция: Правопис!

kobrata-kalugerovo