• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за „Лека нощ"!

Започната от BoBy_BoY, Сряда, 20 Юли, 2011, 00:48:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Тъй като днес е празник и темата,, Поздрав за деня,, не е готинко да я полазвам,реших тук да поздравя всички по пътищата ,паркингите,кабините или нейде немили недраги.
Бацета нека таз песен е за вас от Бригито.

Бриги Магнито

doktora

И от мен лека нощ с ето това поздравче за всички който са по европейските забрани отново в кабинките Лека  ;D ::)

kanonir

Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

bojo

Добро утро на всички лека и безотговорнаа(както казваше един диспечер) приятен ден.

Да не забравяме,че днес е ден на майстора,да не прекаляваме с работата,а да се погрижим пиенето да е студено,а мезетата топли.
Божо

ilianiliana68

Бриги Магнито

Цитат на: ilianiliana68 - Петък, 02 Ноември, 2012, 11:33:58
Страшна ПРОСТОТИЯ, NO COMMENT
Изпълнението или поздрава,щото ако е за изпълнението мноо ще ми е чудно и самите Металика с акордеон и цигулка как биха се справили.
Ако  иде реч за поздрава,за мен си е чистосърдечен човешки поздрав с лафче.

driver70

ЦитатАко  иде реч за поздрава,за мен си е чистосърдечен човешки поздрав с лафче.
Така е баце,ама все още има хора дет не щът да го проумеят.Поздрава си й поздрав къвто ще да й.И ето един от мен
;D ;D ;D

bojo

Виждам,че някой се е вьзмутил,обидил се е и даже малко се е раздразнил та не са му останали думи да коментира ilianiliana68 приятелю,не ги приемай нещата толкова навьтре,кьде са Metalika,кьде са орк. Мурафети?ха хапоздравявам те с тази песен на една група,която аз
обичам http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=GB#/watch?v=3I1ggW3qak4
Божо

loshdancho

Цитат на: ilianiliana68 - Петък, 02 Ноември, 2012, 11:33:58
Страшна ПРОСТОТИЯ, NO COMMENT
I И специално  само за нея,  за най-голямата и умна: Илиана68

И пак специално.... е пак има цигулки ама надявам се това да не те обиди.

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

bojo

Добро утро на всички колеги и колежки!
Божо

doktora

За всички колеги който са в снежни те дароги защото аз колкото сняг и лед изчистих през този месец през живота си не съм чистил толкова дано всички колеги имат гуми за зимата а не като мен с летни през цяла Русия  >:( :o :o

driver70

driver70