• Welcome to Форум на българските шофьори.

София

Започната от admin, Сряда, 15 Декември, 2010, 21:48:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Понеделник, 07 Януари, 2013, 21:04:38
Дедо, на предпоследната спирка на трамвай 3 е улица Георче Петров, пред втория вход до миналото лято имаше една върба, която пра-дядо ми я е посадил, когато се е родил дядо ми та там ни беше къщата и после като ни я бутнаха и построиха блок 120 съм живял в него до 2007, от тогава живея на Ботевградско шосе,,,, та за Шекер маала думахме, в 3то съм учил до осми клас,,, после Вилхелм Пик,,,,ама аз съм младеж 69ти набор след 4 дена имам РД ;-) Ти май си по-дърт от мен ;-)
Баце, когато ти си учил в Вилхелм Пик аз съм учил в Месото, 68 набор съм. Та както ти казах засичали сме се. Ние постоянно висехме в барчето "Полет" ама вие от Пик-а редко идвахте там.

DeDo Vi

rider777

Полет е на нашата улица,,,ама ние ходехме във Фаворит ли се казваше това на завоя в началото на Симеон,,, значи сме почти набори ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Понеделник, 07 Януари, 2013, 22:05:18
Полет е на нашата улица,,,ама ние ходехме във Фаворит ли се казваше това на завоя в началото на Симеон,,, значи сме почти набори ;-)
Абе аз в доста от постовете, (когато се дърляхме с теб тук) :) съм ти писал че те познавам ама ти не ми вярваше. Както и да е, ако има некой да организира една спявка та да се съберем Софийските келеши аз съм за.

rider777

Дедо, аз не съм съм се дърлял с теб,,, ти се дърляше с мен  ;) Жалко, че са съм в Тулуза иначе моеше да пием по бира  ;)

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Вторник, 08 Януари, 2013, 20:40:23
Дедо, аз не съм съм се дърлял с теб,,, ти се дърляше с мен  ;) Жалко, че са съм в Тулуза иначе моеше да пием по бира  ;)
Тъй де, но това не пречи като се видим да пием по бире. Ако не в квартала некъде по пътищата.

rider777

Абе усещам, че и бутилка Джак Даниелс няма да ни стигне  ;)

boby1105

;) Ново попълнение от Своге !  ;D

ИванТ

Цитат на: boby1105 - Вторник, 15 Януари, 2013, 00:02:17
;) Ново попълнение от Своге !  ;D
Добре дошли във форума! С Вас явно сме съседи, аз също живея в този град.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Denis2429

Здравейте и от мен :) От София съм ж.к. Разсадника.

vdsvicky

Привет от кв. "Надежда".
Много карачи-малко шофьори

славее

Цитат на: rider777 - Понеделник, 07 Януари, 2013, 21:04:38
Дедо, на предпоследната спирка на трамвай 3 е улица Георче Петров, пред втория вход до миналото лято имаше една върба, която пра-дядо ми я е посадил, когато се е родил дядо ми та там ни беше къщата и после като ни я бутнаха и построиха блок 120 съм живял в него до 2007, от тогава живея на Ботевградско шосе,,,, та за Шекер маала думахме, в 3то съм учил до осми клас,,, после Вилхелм Пик,,,,ама аз съм младеж 69ти набор след 4 дена имам РД ;-) Ти май си по-дърт от мен ;-)
А ти ше излезеш ,че си ми бил новобранец :D :D :Dот Вилхел ПИК, учех с 67набор,Емо Костадинов и Чичовото :D :D

zufahrer

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 07 Януари, 2013, 11:48:50
Аре стига бе, да не се окаже, че като деца сме играли с теб на фунийки а. Аз съм израснал на бул. Щросмайер. Абе знам си аз, че чешит като теб само в квартала може да се формира.
А бре Дедо, що си се кръстил така, хвърляш ме в размисли......... хич не е приятно да влизам в ролята на пра дедо само щото съм на 55  :). От 25 год живея в Рая и квартала хич не е за подценяване. Верно че повечето са жепейци, ама има и знаменитости. Георги Христов е живия пример. А в Пик-а е учил и Васил Петров, откъдето има и проф. шофьорска книжка. Диди Дафова също живее на Щроса, ама щом тука ти си дедото, едва ли някой я помни. Доскорошния просветен министър тоже  :D. Мая Бежанска и т.н.

driver1

От прочетеното дотук, започвам да си вадя заключението, че в климата на коньовичарския ареал на София има нещо, което спомага за пръкването на световно-неизвестни идоли.  ;D
   Останалите сме в потрес - не сме имали шанса да се родим там... ;D ;D ;D

zufahrer

Цитат на: driver1 - Петък, 21 Ноември, 2014, 13:35:37
   От прочетеното дотук, започвам да си вадя заключението, че в климата на коньовичарския ареал на София има нещо, което спомага за пръкването на световно-неизвестни идоли.  ;D
   Останалите сме в потрес - не сме имали шанса да се родим там... ;D ;D ;D
Както всички знаем, световно известни идоли с български произход все още няма. Национално известни също, на окръжно ниво пак така. И ни остава градската слава, а Христовия Жорко отдавна я прескочи достигайки чак до Костинброд. Останалите редовно ги дават по телевизията :)))). От тук са произлезли и доста уникални спортисти, имаме и вписан и съответно възнагранен рекордьор в Гинес. Имаме още:
       1 - Училище на два етажа.
       2 - Влак.
       3 - Блокове от началото на миналия век.
       4 - Трамвайно депо.
   Ако някой може да каже същото за толкова малък квартал ще го почерпя каквото каже. А колегата би било редно да се извини за пренебрежителния тон и опит за уронване на величието на "Магарешкия рай". 

driver1

Цитат на: zufahrer - Петък, 21 Ноември, 2014, 17:15:19
       Както всички знаем, световно известни идоли с български произход все още няма. Национално известни също, на окръжно ниво пак така. И ни остава градската слава, а Христовия Жорко отдавна я прескочи достигайки чак до Костинброд. Останалите редовно ги дават по телевизията :)))). От тук са произлезли и доста уникални спортисти, имаме и вписан и съответно възнагранен рекордьор в Гинес. Имаме още:
       1 - Училище на два етажа.
       2 - Влак.
       3 - Блокове от началото на миналия век.
       4 - Трамвайно депо.
   Ако някой може да каже същото за толкова малък квартал ще го почерпя каквото каже. А колегата би било редно да се извини за пренебрежителния тон и опит за уронване на величието на "Магарешкия рай". 

...па и затвор си имате! Да ви е близко... ;D

driver1