• Welcome to Форум на българските шофьори.

София

Започната от admin, Сряда, 15 Декември, 2010, 21:48:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 11 Февруари, 2012, 00:21:53
Решено е -ще се пие кафе!
Утре следобед.

Мислим да мъцнем часо е 17:00 мястото ,познатото .
Не мое се позволява Пловдив да ни води по организациони сбирки .

Бриги Магнито

ivopifeca

Kъде пиете кафе бре,колеги?

ivopifeca

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 12 Февруари, 2012, 15:54:16
Kъде пиете кафе бре,колеги?
У квартал Стрелбище в пицария Ветрило

abator

Има ли къде да паркирам дръгела?

Бриги Магнито

Цитат на: abator - Неделя, 12 Февруари, 2012, 19:01:08
Има ли къде да паркирам дръгела?
Ми малко трудна работа баце,но определено не е невъзможно,варианти безобидни тамън неколко на Шела на околовръстното преди кръговото на Драгалевци е единия ,другият от околовръстното влизаш в кръговото свиваш в дясно и след гаража на ,,Трансцимент ,, има широко място или пък се цъцкаш до на Дедо Ви техниките и му бутате огледалата лекинко много си пада ,когато некой го позабърше  :D ;).Всички варианти са на около 1км от обекта на мероприятието. :(
Живот и здраве на пролет ще изместим мястото на по-сгодно местенце ,та дет се вика с дръгело у кръчмата. ;)

bizzart

Цитат на: Бригадира - Неделя, 12 Февруари, 2012, 19:13:35
Ми малко трудна работа баце,но определено не е невъзможно,варианти безобидни тамън неколко на Шела на околовръстното преди кръговото на Драгалевци е единия ,другият от околовръстното влизаш в кръговото свиваш в дясно и след гаража на ,,Трансцимент ,, има широко място или пък се цъцкаш до на Дедо Ви техниките и му бутате огледалата лекинко много си пада ,когато некой го позабърше  :D ;).Всички варианти са на около 1км от обекта на мероприятието. :(
Живот и здраве на пролет ще изместим мястото на по-сгодно местенце ,та дет се вика с дръгело у кръчмата. ;)
А ди де от коги чакаме.

Бриги Магнито

Бацета ма Вие ко ми се засилихте требва да резервирам плацо на Бетцо бре  :D :D :D
Чудим се за сгодни ,,кафенета,, удобни за паркиране на дръгело и се сещам само за две ,,Окото,,-денонощно ,паркинг няма,но има площад ,където могат да се поберат поне 30 дръгела ,има и певачка до полунощ,удобен за влизане и обясняване от околовръстното и ,,Трафик М,, ,който побира къде 10 дръгела,но мисля не е денонощен ,няма певачка,но пък е на самият път и обяснения не са нужни.
Някой да има и други предложения,че пролет идва,трябва сме готови с изборо на ,,кафе,, за организацията.

Бриги Магнито

Никой не предлага ,значи работата ,че застине мейби,но кат магаре с инат са се сетих и за ,,Краварнико,, също сгодно кръчме на 500 метра от караулката на Враждебна. ??? ??? ??? ???

FH16

Цитат на: Бригадира - Събота, 11 Февруари, 2012, 15:23:54
Мислим да мъцнем часо е 17:00 мястото ,познатото .
Не мое се позволява Пловдив да ни води по организациони сбирки .

Кво става у гоУемо село?Намерихте ли гоУем паркинг или пак у Ветрило ще се ветрите?

Бриги Магнито

Май,май па там ,паркинг нема ,ма и кандидати за ветрене няма тъй че.......иначе и ,,жълтото,, било на мода чувам. ;)

Бриги Магнито

Едно пиленце ми изчурулика,че днеска у Големо село па,че се заформя кръчме. ;) ;) ;)

!na

Цитат на: Бригадира - Събота, 10 Март, 2012, 07:32:56
Едно пиленце ми изчурулика,че днеска у Големо село па,че се заформя кръчме. ;) ;) ;)

Кажи му да чуруликне и тук, и на време.
Току виж групата на обичайните заподозрени се увеличила.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Събота, 10 Март, 2012, 07:51:19
Кажи му да чуруликне и тук, и на време.
Току виж групата на обичайните заподозрени се увеличила.
Тц пиленцето мъцна обичайните заподозрени инак мястото най-вероятно е старото ,,Ветрило,, часа нейде към 17:00 и ли малко след него ,а деня е събота,тоест днес. ;)

Бриги Магнито

Днес,че се посреща пролетта на бире и пица ,айде Пловдив поведохме Ви. ;)

loshdancho

Ако има интерес  може да питате тук.
За сега се чудим къде точно. Ако има интерес  сме в състояние да ви дойдем дори на гости. :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.