• Welcome to Форум на българските шофьори.

София

Започната от admin, Сряда, 15 Декември, 2010, 21:48:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pepi Nikolov

И аз съм от този прекрасен град,ж.к. Стрелбище

Pepi Nikolov

Бриги Магнито

Цитат на: Pepi Nikolov - Събота, 09 Юни, 2012, 12:33:36
И аз съм от този прекрасен град,ж.к. Стрелбище
И сме почти комшии,айде на бира.

Бриги Магнито

Pepi Nikolov

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 09 Юни, 2012, 12:38:36
И сме почти комшии,айде на бира.
Епа айде баце,когато кажеш,сори че чак сега ти отговарям.

route

Ето ме и мен,от Младост :)

За биричка и аз съм навит да запаля от Младост:)

Jack77

И мене бройте тук от Хаджи Димитър съм

ivopifeca

Цитат на: Jack77 - Вторник, 06 Ноември, 2012, 18:29:53
И мене бройте тук от Хаджи Димитър съм
Евала комшо,аз от Герена ;)

Люси

Бройте и мен,от Надежда 2!!!!

route

То време за червено вино с мезенце стана,трябва да се организираме:))))

Joro

Аз съм от Чепинци покрайнините на София и мене ме бройте  :D

route

Aми то няма май кандидати за по вино:(

rider777

Аз съм от Захарна фабрика ама чак сега видях темата за по бира  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Roshko

Цитат на: Pepi Nikolov - Вторник, 02 Октомври, 2012, 08:19:08
Епа айде баце,когато кажеш,сори че чак сега ти отговарям.

Е, ти па са!? Какво са некакви си четири месеца закъснение? Он до къ те дочека, па че стане бирено време, споко!...

За началото на Февруари ако има мераклии от "гоуемо село", да се нареждат на опашката! ;)

grants

Браво колеги събирайте се  :).Пък дали бира или вино важното е купона да става. Другото си идва от самосебе си. Съжалявам че съм само на 160км. от Софето иначе се записвам в редиците веднага.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Понеделник, 07 Януари, 2013, 04:23:08
Аз съм от Захарна фабрика ама чак сега видях темата за по бира  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Аре стига бе, да не се окаже, че като деца сме играли с теб на фунийки а. Аз съм израснал на бул. Щросмайер. Абе знам си аз, че чешит като теб само в квартала може да се формира.

rider777

Дедо, на предпоследната спирка на трамвай 3 е улица Георче Петров, пред втория вход до миналото лято имаше една върба, която пра-дядо ми я е посадил, когато се е родил дядо ми та там ни беше къщата и после като ни я бутнаха и построиха блок 120 съм живял в него до 2007, от тогава живея на Ботевградско шосе,,,, та за Шекер маала думахме, в 3то съм учил до осми клас,,, после Вилхелм Пик,,,,ама аз съм младеж 69ти набор след 4 дена имам РД ;-) Ти май си по-дърт от мен ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777