• Welcome to Форум на българските шофьори.

Един тъп въпрос

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Неделя, 24 Юли, 2011, 18:51:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци некой мое ли ме светне ква е разликата между роб и шофьор,че аз само прилика виждам и единио и другио бачкат ма не им плащат?
Питам за спорта тъй че не се чувствайте длъжни да ми отговаряте.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Ето ти нещо интересно за четене по робския въпрос.

http://www.e-79.com/?news_id=36076
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Ясно завръща се робовладелческия строй,за тва вече не плащат заплатки.

Владимир Ангелов

Колега, едно време беше най-заплатения занаят "тираджилъка". Ама сега е най-ниско платеният, че и в определени фирми, въобще не се плаща за работата която вършиш.

!na

Цитат на: willy_betz - Понеделник, 12 Септември, 2011, 22:46:39
...сега е най ниско платеният...

Изобщо не говори така, моля те.
Някои хора в страната ни се "радват" на по 300 лв. заплата.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

g_dandy

Инче,случвали са ми се курсове,при които сметнато на час получавам накрая между 1 и 2  лева.А пък, обърнато в заплата за месец при такова заплащане, излиза и по-малко от 300 лв.

Бриги Магнито

Цитат на: g_dandy - Вторник, 13 Септември, 2011, 10:51:05
Инче,случвали са ми се курсове,при които сметнато на час получавам накрая между 1 и 2  лева.А пък, обърнато в заплата за месец при такова заплащане, излиза и по-малко от 300 лв.
Баце пак е нещо има хора и толкоз не взимат. >:( >:( >:( >:(

Бобо89

И кво дайте и ние да се радваме на 300 лв заплата?Богатите да стават по-богати,бедните по-бедни ?

Badluck1

Положението е доста жалко,жената работи на смени и взема 300лв. заплата не дай си боже вземе болнични и пада на 250-това за целия месец.Аз докарвам от 500 до 800лв. на месец.Естествено като всеки средностатистически българин си имаме и заем и сме на ръба на мизерията.Ако изскочи нещо непредвиден разход (а то винаги има) я по колата я по къщата или някой уред и се омотаваш.Вярно е има и по зле.В България малко ми се струва че началниците искат да се работи и ако може за без пари,да не искаме увеличение на заплатата или пък отпуск.Много лоша картинка се получава. :(

plyo

ЦитатМомци некой мое ли ме светне ква е разликата между роб и шофьор,че аз само прилика виждам и единио и другио бачкат ма не им плащат?
Питам за спорта тъй че не се чувствайте длъжни да ми отговаряте.
На робите им осигуряват храна,легло,баня и тоалетна а на нас знаеш какво.

plyo