• Welcome to Форум на българските шофьори.

Изложение на камиони / Truck Fest

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 24 Юли, 2011, 18:59:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Здравейте колеги , какво мислите за тези събирания по време на ,които се провеждат всякакви състезания с коли,мотори и между отделни камиони.
Посетителите гласуват в различни категории за всеки от участниците за да се определят победители и те да бъдат наградени.
Някой бил ли е някога на такова събиране ?
Мислите ли ,че един ден в бъдещето може да се организира подобно нещо и у нас ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

MagnuM

Имаше такова изложение организирано от списание "Камиони" по случай 10 години на пазара на Спасов ден на летище Лесово.
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

MagnuM

Trucker_Boy

Цитат на: MagnuM - Неделя, 24 Юли, 2011, 19:56:29
Имаше такова изложение организирано от списание "Камиони" по случай 10 години на пазара на Спасов ден на летище Лесово.

Нямах си и на представа ,че е имало някога.
Ето статия http://www.kamioni.bg/idetails/6/32/6/1627 ,но като гледам снимките не е било нещо голямо.
Дали е имало много хора ?
Хубаво е когато има такива събирания да се пише повече за тяхното провеждане в интернет  :(
www.sbps.eu

!na

Твърде силно казано в случая е "изложение". Всеки от т.нар. големи 7 вносители на камиони и тези на ремаркета имахме по 2 камиона там. Предполагам, че Тръкър Бой има предвид съвсем друго нещо, по-скоро трък фест, където всеки собственик на камион може да покаже своята гордост. Има клипчета от подобни събития в темата за любимо видео с камиони.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Дръгел шоу,искам,искам!!!
Не вярвам да стане,но .............

!na

Е, то и аз искам, даже писах в друга тема за това.
Ноооо, само с искане не става.
Трудно ми е да си представя тук да успеем да съберем стотици камиони по едно и също време на едно и също място.
Мисля, че още не сме готови за това.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Trucker_Boy

Цитат на: !na - Неделя, 24 Юли, 2011, 20:49:38

Твърде силно казано в случая е "изложение". Всеки от т.нар. големи 7 вносители на камиони и тези на ремаркета имахме по 2 камиона там. Предполагам, че Тръкър Бой има предвид съвсем друго нещо, по-скоро трък фест, където всеки собственик на камион може да покаже своята гордост. Има клипчета от подобни събития в темата за любимо видео с камиони.

Това е било нещо като честване явно а не свободно събиране според мен.
Нормално е при бъдещо първо организиране на подобно събиране участниците да не бъдат стотици а скромна бройка като за начало.С времето и ежегодно провеждане съм обеден ,че ще се стичат хора и собственици от цяла България.Темата я пуснах за да може спокойно да си пишем тук и да обменяме идеи и информация. ;)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu

georgi87

Невиждам кой в България собственик на камион ще си позволи да си закара камиона на такъв фест вместо да работи и да му искарва пари на ли все не са им стигнали.Иначе и аз съм за .

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: georgi87 - Сряда, 10 Август, 2011, 19:34:36
Невиждам кой в България собственик на камион ще си позволи да си закара камиона на такъв фест вместо да работи и да му искарва пари на ли все не са им стигнали.Иначе и аз съм за .
Така е ма не ми казвайте,че па и у неделя жънат кинти сите,се има де колко и да им се жъне па земат па запрат.

MagnuM

Бриги Магнито

Цитат на: MagnuM - Неделя, 22 Април, 2012, 16:07:51
Truck show Bulgaria 2012   http://show.kamioni.bg/

За тез каки си струва да се ходи,но е през седмицата,греда с други думи.

ИванТ

Много е вероятно да отида на 2012.06.01 (петък) и ако има колеги от град София нека се чувстват поканени в автотранспортното ми возило (Ford Mondeo).
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Mystang

Аз също ще направя всичко възможно да ида. ::)

Бриги Магнито

Ако нещо отървем кожата от работа и аз мое да се отбия,най-вероятно ше е петък ,та забранката да удари едно рамо във възирането от работа по-навреме.

Бриги Магнито