• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложения

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Понеделник, 25 Юли, 2011, 17:22:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Бриги, сега чети аз какво ще ти напиша.
Значи при регистрацията си всеки потребител приема един регламент, в който с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ пише, че в този форум се пише САМО НА КИРИЛИЦА.
Освен това приемането на този регламент го задължава да спазва правилата на форума, където отново е записано, че се пише само на кирилица.
Естествено, всеки може да реши, че тези правила не го устройват и да потърси друго място, където подобни правила няма.
И както съм писал и друг път, липсата на кирилица в телефона или компютъра не е и не може да бъде оправдание. Готов съм да отделя от времето си, за да помогна на всеки да реши този проблем.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

Така,нави ме ,макар че идваше реч за друго.
А да се уточним за големите червени букви
1 Диалектите във България също са на кирилица,както и Руската реч(примерно)
2 Никнейма е запазена марка на всеки потребител и ако той е решил да е никнейм на латиница е в разрез ,май с правилата
3 Не бъркайте латиница и кирилица с писане на шльокавица
4 Ако потребител от страна на тъй спреганият ЕС(Европейски съюз)реши по една причина или друга да се регистрира и не дай си боже и да пусне нещо било тема или отговор-познай няма как да го стори,защото неговият език е на латиница(с други думи държите в този форум да се пише само и единственно на Български език,което по всички закони си е дискриминация)

5Не е хубаво да се правим на националисти повече отколкото сме
6 Що ми се струва,че само аз гледам реалността в смисъл възникването на възможни бъдещи или настоящи проблеми от взето необмисленно решение от хора които имат претенции,че са високо образовани

и един съвет ,мислете орица от мноо ъгли иначе сте с извинение ,,кон с капаци"

Бриги Бичкията къмпани даде своето мнение,мерси,че го изслушахте
П.П.А относно намека  ;) имаме го навпредвид,ма умрем да нервим разни образи и образци,ма не ни жалете взимайте си мерки

Бриги Магнито

gadinka

към ADMIN-чето: няма ли да ни направиш форумчето по-весело, по-празнично? Снежинки, Снежанки, Фойерверки няма да искаме.

admin

Цитат на: gadinka - Вторник, 17 Декември, 2013, 12:12:54
към ADMIN-чето: няма ли да ни направиш форумчето по-весело, по-празнично? Снежинки, Снежанки, Фойерверки няма да искаме.

Конкретно предложение?

gadinka

Цитат на: admin - Вторник, 17 Декември, 2013, 14:59:36
Конкретно предложение?
Предложението се съдържа във въпроса. Направи ми впечатление, че всички сайтове са с коледна украса- снежинки, джуджета. Създава настроение на потребителите. Това имах предвид, ако идва в повече- извинявам се!

admin

Цитат на: gadinka - Вторник, 17 Декември, 2013, 15:58:59
Предложението се съдържа във въпроса. Направи ми впечатление, че всички сайтове са с коледна украса- снежинки, джуджета. Създава настроение на потребителите. Това имах предвид, ако идва в повече- извинявам се!

Би трябвало вече да има снежинки. На който не му харесват, да забрани тази опция в профила си.

gadinka

Цитат на: admin - Вторник, 17 Декември, 2013, 18:29:31
Би трябвало вече да има снежинки. На който не му харесват, да забрани тази опция в профила си.
Като падащи звезди са :) Струвало си е усилията.

admin

Ако във форума имаме човек с познания с Photoshop, ще се радвам да направи един коледен банер и ще го поставя на мястото на банера горе вдясно. Размерът трябва да е 468х60 пиксела.

ceko1969

Те така ако вали цела зима ще е супер  ;D. Но за мерси и това е добре  ;)

!.!.!

Може да те уредя , но в края на седмицата :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Hino

admin, супер е, особенно както аз си пуша като комин се спуках да си духам по екрана мислейки, че тези снежинки са пепел от цигарата :-)))))  ;D ;)
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

admin

Цитат на: Hino - Вторник, 17 Декември, 2013, 22:46:17
admin, супер е, особенно както аз си пуша като комин се спуках да си духам по екрана мислейки, че тези снежинки са пепел от цигарата :-)))))  ;D ;)

:D :D :D Не мога да спра да се смея.

Hino

Цитат на: admin - Вторник, 17 Декември, 2013, 22:51:35
:D :D :D Не мога да спра да се смея.

Смей се ти, смей се.....от Toshiba могат вече да ме вземат за изпитател на екрани.  ;D ;D ;D
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

gadinka

Цитат на: admin - Вторник, 17 Декември, 2013, 22:03:34
Ако във форума имаме човек с познания с Photoshop, ще се радвам да направи един коледен банер и ще го поставя на мястото на банера горе вдясно. Размерът трябва да е 468х60 пиксела.
Да краднем отнякъде не става ли? http://img.webme.com/pic/k/koledata/banner001.jpg

admin

Цитат на: gadinka - Вторник, 17 Декември, 2013, 23:13:25
Да краднем отнякъде не става ли? http://img.webme.com/pic/k/koledata/banner001.jpg

Ние сме почтени хора. Снежинките са бели, но на бял фон не се отличават много. Някакви предложения за друг цвят?

admin