• Welcome to Форум на българските шофьори.

Измамна фирма - Хуска

Започната от shofer1, Понеделник, 25 Юли, 2011, 22:35:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

shofer1

Колеги, не започвайте в измамната фирма Хуска. Имат български диспонент. Като види ,че някои е по-кадърен от него го гони, да не би да го измести. С шофьорите се подиграва, ругае и обижда. Некоректни са и плащат минимална командировка 40 евро. Повече не е нужно да казвам......

Причина за редакция: Писането на разбираем български език е абсолютно задължително!

shofer1

gbsnugpiv

Ц, ц ц ,ц ц ,ц всекакви измамници има ей...
Ловецът се нуждае от добър оръжеен магазин. Мъдрецът се нуждае от самотен остров.

gbsnugpiv

Ловецът се нуждае от добър оръжеен магазин. Мъдрецът се нуждае от самотен остров.

bad_kras

И прикачат ремаркета денонощно!  Бях с колега от Плевен - та той каза че горе долу бива , но ги скъсват от прикачане . И , ДА пари вземат определени хора!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

R420

В Хуската работих три месеца. Отдавна беше, не помня. Когато се прибрах, си чаках цял месец парите да ми ги преведе по картата, а вече трябваше да се връщам за нови три месеца. Звънях му на така наречения наш диспонент (Коце или Коста) както го знаят някой няколко пъти, а той се се оправдава че е забравил и има много работа. Накрая ми прати парите по един колега който пътува за Турция, по старите им камиони. Срещнахме се на околовръстното в София. Колегата каза че е хубаво че получавам парите си, защото в Словакия още няколко колеги чакали парите си и не могат да си ги вземат. Така не се върнах повече. Същия Коце е женен за словашка и по това време  правеше къща. Сигурно вече я е построил от спестяванията на колегите и заплати. Тогава вземахме по 50 евро на месец, ето сега вече са 40. Пак дело на нашия диспонент.

joro59

Здр.колеги,ако някой прояви интерес от обявата на ф-ма ''HUSKA'',публикувана в JOBS.BG, ще помогна.Защо в оплакване ли? Гарантирам коректна информация с всички ''+'' и ''-'',избора е личен. Ако отговора се бави, причината е ясна-пътувам. За сериозните-на Лични,E-mal или Телефон. Успех.
няма начин, да няма начин...безизходна ситуация няма... има труден избор.

dimitar7007

Тук имаше публикация на латиница!!!

tankia

:) :) :)

Чувал ли е някой за  Huska Frantisek Словакия ?
Моля споделете  ;) ;) ;)
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

driver70

margator

Има много колеги които са изгорели аз работих няколко месеца и сам един от тях само ще напиша приботализително сумата около една тяхна заплата за 5 месеца работа

ИванТ

Добавете повече подробности!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

комбайнер

Срещал съм се и съм говорил с колеги работещи във фирмата. Не съм чул да има някакви фрапиращи и нетърпими нередности. Във всяка фирма си има специфика в работата и хватки при плащането, а това не е нищо ново.
Всеки си решава за себе си. Естествено според зора. А при много приказване е най-добре "ръка да пипне , око да види".
Според мене проблем с диспонента е по-малко вероятен от проблем с някой български колега тъпак с гърчав и мръсен мозък.
Моите извинения, но понякога за съжаление бъка от такива.

комбайнер