• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпрос за Volvo FH12

Започната от R560, Събота, 30 Юли, 2011, 02:12:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

R560

Кой е бушона за ограничителя на Volvo от този модел?

Причина за редакция: Правопис!!!

R560

loshdancho

Това Волво с какъв мотор е  A,B,C,   при а и б  става номера с ключето на кабела за ограничителя (РЕЖЕ СЕ КАБЕЛ ОТ ТАХОТО) така,че внимавай какво правиш .При ц мотора мисля че не  става този номер  ограничителят е вграден  в  системата и няма бушон. Освен това при непозволена манипулация има вероятност  да отчете грешка и да я запамети.....
Все пак  има начин ....Сервиз
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

R560

Владимир Ангелов

ЗА Ц мотора само сервиз.

Причина за редакция: Правопис!!!

FH16

така наречените С мотори нямат бушон.Само софтуерна програмация.Ти всъщност какво искаш да правиш?Обърни се към сервиз на Волво или към мен ;)

Владимир Ангелов

Оня в Бургас Иван Нончев ще направи каквото искаш за пари

FH16

Цитат на: willy_betz - Петък, 02 Септември, 2011, 21:50:29
Оня в Бургас Иван Нончев ще направи каквото искаш за пари

е да това е истината С ПАРИ ВСИЧКО СТАВА,а понякога истината боли

Бриги Магнито

Става ли за камион тоз модел ?
Питам съвсем чистосърдечно ,защото никога не съм се докосвал до такова ,а мисля марката с него затвърди добро име.

FH16

Цитат на: loshdancho - Събота, 30 Юли, 2011, 08:42:14
Това Волво с какъв мотор е  A,B,C,   при а и б  става номера с ключето на кабела за ограничителя (РЕЖЕ СЕ КАБЕЛ ОТ ТАХОТО) така,че внимавай какво правиш .При ц мотора мисля че не  става този номер  ограничителят е вграден  в  системата и няма бушон. Освен това при непозволена манипулация има вероятност  да отчете грешка и да я запамети.....
Все пак  има начин ....Сервиз

"В" мотор няма :)

loshdancho

А аз мислех,че щом има (А) и (С) не е възможно да няма и (В ) мотор,  просто не съм го срещал....
Леле колко съм смотан, заслужавам голям минус! :D :D

gretcki

А са де и аз карам същия ама не знам с какъв мотор е  ::). Къде се гледа за модела на мотора.Аз имам копче но като го пусна и като мина 1300 оборота ми се спъва нещо като защита, на комп.ми изписва някаква грешка,като го върна копчето всичко се оправия,ако някои знае за бушон нещо да мъцне.

Бриги Магнито

Баце не съм спец ,но мотору къв чешит е го пише тамън на две места:
1 место -у талону баце скиваш номеро на мотору примерно D12
2 место-на джаджата де ти контролира работата на дюзите би следвало да има лепенка с номер на мотор примерно или от другата страна е щампован на самио блок(на некой модели на малко смотано место)
Бе с две думи у номеро на мотору пише къв чешит е,мислим,както мъцнах не съм сигура тез шведските дръгели са по-спешъл да ги бем у дръгелите. ;)

R560

Значи Volvo FH12 D12C няма бушон за ограничителя както на Scania 4 серия ? На Scania 4 серия е бушон 1

Бриги Магнито

Цитат на: levskarq2 - Събота, 18 Февруари, 2012, 12:06:33
Значи Volvo FH12 D12C няма бушон за ограничителя както на Scania 4 серия ? На Scania 4 серия е бушон 1
Баце дори и да има бушон нема ти редим де е заврян,мани не си е за приказка

Бриги Магнито

Фи фиу некой мое ли открехне Бриги D12A и D12C с еднакви скоростни кутии ли са или имат разлика?

Бриги Магнито