• Welcome to Форум на българските шофьори.

Извънредни курсове заради задръстванията на Дунав мост

Започната от Todorova, Понеделник, 01 Август, 2011, 12:35:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Todorova

Фериботният комплекс Свищов-Зимнич, който е алтернатива на маршрута през Русе-Гюргево, организира извънредни курсове между България и Румъния.
Няма опашки и изчаквания на ГКПП Ферибот Свищов.
Спазва се и редовният график на ферибота, за справка - www.ferry.bg

Todorova

BoBy_BoY

Сега се чудим,  ??? !
  Последно, този ферибот работи или не? Имали някакви телефони за връзка с фериботните комплекси?
  За мене си беше кошмарно пътуването през Румъния. Цяла Германия, Австрия и Унгария изкарахме за 12-13 часа, а Румъния 18-20 часа! !2 часа 25 км на Борзой! Е, коментара го оставям на вас!
          http://www.ferry.bg/

BoBy_BoY

admin

Цитат на: BoBy_BoY - Понеделник, 01 Август, 2011, 16:08:21
  Сега се чудим,  ??? !
  Последно, този ферибот работи или не? Имали някакви телефони за връзка с фериботните комплекси?
  За мене си беше кошмарно пътуването през Румъния. Цяла Германия, Австрия и Унгария изкарахме за 12-13 часа, а Румъния 18-20 часа! !2 часа 25 км на Борзой! Е, коментара го оставям на вас!

Така е в Румъния. А питаш ли ме как изкарах 3 часа на прелезите? Дори и в България няма такива мизерии.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

По време на засилен туристически сезон е крайни малоумно решението да се извършват пътно-ремонтни работи! (мое мнение)
Все гледаме добрия футбол на Англия, а не поглеждаме или вземаме пример как те само вечер ги извършват. За капак, като се прибрах точно на границата цъфна една глупост на моста.

Todorova

Сега се чудим,  ??? !

Работим, разбира се..))
Нали за това е и темата..
При натрупване на коли се правят веднага извънредни курсове - извън установеният график и с цел да се избягва ненатрупването на опашки. Хората са достъчно изнервени вече..;))
Прилагам тел. за инфо и връзка:
+359 882 667 566                   +359 887 591 312     

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Голямо мерси на г-жа Тодорова за обърнатото внимание.
Моя милост не оре из тез земи,но знае ли човек ако се окаже,че кафенцето по ефтинко у мамалигарско току виж съм се изтичал всека сутрин преди работа,а муйнем по едно.

loshdancho

Цитат на: Todorova - Понеделник, 01 Август, 2011, 18:20:46
  Сега се чудим,  ??? !

Работим, разбира се..))
Нали за това е и темата..
При натрупване на коли се правят веднага извънредни курсове - извън установеният график и с цел да се избягва ненатрупването на опашки. Хората са достъчно изнервени вече..;))
Прилагам тел. за инфо и връзка:
+359 882 667 566                   +359 887 591 312     
Малко по малко заприличваме на нещо,  още не знам какво но демонстрираните грижи дори на комерсиална основа са достойни за похвала , то така се прави бизнес  и се печели доверие
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Тва се опитах и аз да мъцнем одеве.Рядко някой ти обърне внимание на питанията и навреме,обикновенно те отбраздат от раншко за най-лесно.

admin

И аз много се зарадвах, че дори и на комерсиална основа има такова присъствие във форума. Забелязвам и друго, г-жа Тодорова е регистрирана днес, а вече има няколко положителни отзива в своя рейтинг. Явно е много важно самото усещане за човека и ми прави впечатление, че рядко колегите бъркат в преценката си и дават положителни отзиви на когото трябва.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Понеделник, 01 Август, 2011, 20:07:20
... рядко колегите бъркат в преценката си и дават положителни отзиви на когото трябва.
А без да спамна не може та:
Шеф бъркат бре скивай на моя милост изтрещелио колко плюса са бацнали ич ги няма завалийте бъркат яко.
Иначе за в случая май не са сгрешили инак и язека,че съм сбъркал тогаз. ;)

Todorova

Благодаря и на admin.
Оставам на разположение на всички, които имат нужда от информация.

!.!.!

Цитат на: Todorova - Понеделник, 01 Август, 2011, 12:35:18
Фериботният комплекс Свищов-Зимнич, който е алтернатива на маршрута през Русе-Гюргево, организира извънредни курсове между България и Румъния.
Няма опашки и изчаквания на ГКПП Ферибот Свищов.
Спазва се и редовният график на ферибота, за справка - www.ferry.bg
Г-жо Тодорова нищо против вас, но мисля , че като се направи резервация от предният ден е редно камиона да се качи в уреченият час на ферибота , а не да чака още 2 часа следващия (иде реч за неделният курс на ферибота за 07:00 ч.). И към всички който ще се запътят натам да предупредя , че на Зимнич митничарите създават опашките , а баира до тях е доста стръмен и като замине ферибота зад вас остава само понтона и Дунав. Дано по скоро оправят този Дунав мост и да започват да строят втория.Успех на всички който са зад волана и спорна и безаварийна работа.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

admin

Вторият мост над Дунав се строи няколко години вече. Кога точно ще бъде готов, нямам представа.

Todorova

г-жо Илиева, резервациите наистина са за това и ги предлагаме единствено на българските превозвачи и то не с комерсиална цел (не взимаме допълнително пари за тях), а по-скоро нервоспестяващи.
Това, което мога да направя - е да проверя случая.  Ще Ви помоля за ном. на камиона, за да установим причината за забавянето.

Todorova