• Welcome to Форум на българските шофьори.

Първият ви път зад волана като професионален шофьор

Започната от !.!.!, Вторник, 02 Август, 2011, 17:56:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Помните ли как започнахте да практикувате?На какъв камион ви беше първият курс и през колко  и какви перипетии сте преминали?Ще ми е интересно да споделите(нали трябва да трупам знания).Очаквам вашите отзиви ;)
П.П. Май като се замислите и на вас ще ви е драго и леко весело да си спомните с носталгия за това време как сте започнали да карате камиони :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

valentin

Сещам се в зората на демокрацията първото ми самостоятелно пътуване зад граница с Шкода Мадара до Виена.На паркинга на
LKW Walter от един говорител половин час викане со мат,со мат на спедитора въобще не му беше минало през ума ,че и друга
транспортна фирма може да му докара стоката.На края като не видях друг български камион се усетих ,че може мене да вика.

valentin

admin

Помня, помня. :) От България през Гърция за Италия ми беше първия курс. После до Франция малко вътрешно. И прибиране пак до България за по-пряко през Холандия, Германия, Австрия, Унгария и Румъния. Чудно пътуване с прекрасно време. Впечатленията ми са примесени и с малко натоварване на психиката, но като за първо пътуване се справих. Държа да отбележа, че този курс го направихме заедно с брат ми и когато той караше, аз използвах фотоапарата. Ето тук имам и нагледни материали от пътуването. Документирал съм го подобаващо.

http://www.joro711.com/gallery/thumbnails.php?album=14
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!