• Welcome to Форум на българските шофьори.

Инвертор,питане

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Сряда, 03 Август, 2011, 10:02:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци моята технически инвалидна личност има питане относно захранването на инвертор.
Значи може ли инвертор 300 W да бъде вързан за запалката или има опасност кабелчетата да се окажат тънки и да стане инфекция?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 03 Август, 2011, 10:02:42
Момци моята технически инвалидна личност има питане относно захранването на инвертор.
Значи може ли инвертор 300 W да бъде вързан за запалката или има опасност кабелчетата да се окажат тънки и да стане инфекция?

Няма никаква опасност. Още повече, че едва ли ще го натовариш с 300 вата. Но дори и така да е, консумираната мощност едва ли ще бъде по-голяма от 400 вата, което при 24 волта е 16 ампера.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Мерси шеф притесних се поради факта,че бушона му е 40 ампера,което не си е малко мислим.

Инвертора е на 12V питам щото е за мецка иначе в дръгело ми не е зор какво ще стопи стара жичка съм ще му опнем нови жици  ;) майтап

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 03 Август, 2011, 12:42:21
Мерси шеф притесних се поради факта,че бушона му е 40 ампера,което не си е малко мислим.

Инвертора е на 12V питам щото е за мецка иначе в дръгело ми не е зор какво ще стопи стара жичка съм ще му опнем нови жици  ;) майтап

За 12 волта малко се усложняват нещата с тези 32 ампера, но това е при положение, че ползваш 300 вата от инвертора. А ти всъщност какъв консуматор искаш да захраниш? Също така имай предвид, че 300-400 вата консумация ще разредят акумулатора за доста кратко време.

Димитър Гебшеменов

по добре е 24 волта-черпи от двата акумулатора......
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Лаптоп и тва с акумулатора хич не е гот,щото означава,че докато пиша това шанса ми да си пална таксето и да си тръгна от работа силно намалява.
Цитат на: Димитър Гебшеменов - Сряда, 03 Август, 2011, 13:31:03
по добре е 24 волта-черпи от двата акумулатора......
Баце тъпио немец е турнал един.

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 03 Август, 2011, 13:33:11
Лаптоп и тва с акумулатора хич не е гот,щото означава,че докато пиша това шанса ми да си пална таксето и да си тръгна от работа силно намалява.
Баце тъпио немец е турнал един.

Един лаптоп консумира около 50-60 вата и няма да е в тежест на акумулатора за няколко часа, например за 3-4 часа.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Точния отговор в моя случай е 5 часа и 12 мин. ;),после кабелите камиона и се сещате. :) ;)

ra4ekra4e

Аз ползвам едно китайско зарядно за лаптопа бачка от 9 до 32 волта и няма проблеми с акумулатора. В колата работи повече от 8 часа без проблеми
Не търси пътя!Отиди там, където го няма и остави следа.....

bad_kras

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 03 Август, 2011, 10:02:42
Аз купих един от Франция - значи комбиниран 12/24V-230V (350w) , много съм доволен и го ползвам в запалката в камиона само на 12v.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: ra4ekra4e - Събота, 06 Август, 2011, 18:08:25
Аз ползвам едно китайско зарядно за лаптопа бачка от 9 до 32 волта и няма проблеми с акумулатора. В колата работи повече от 8 часа без проблеми
Баце дай снимче,линк или нещо да го мернем,че тез китайците праат мноо неща и не мое да ги знаам сите.

bad_kras

е това ползвам аз
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

jonsan69

Баце аз ползвам китайски инвертор 12v/230v; 300 Watt и съм много доволен.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: jonsan69 - Понеделник, 08 Август, 2011, 22:01:27
Баце аз ползвам китайски инвертор 12v 230v 300vata и съм много доволен.
Баце не казвам,че не съм доволен просто на мецка и пада бързо акумулатора не ме изкарва от 8 до 17 часа ;)

П.П. Под мецка разбирайте личното таксе.

jonsan69

Е аз го ползвам само у камиона а там акумолаторите са яки а и смуче от двата

jonsan69