• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нова мода

Започната от !.!.!, Сряда, 03 Август, 2011, 15:17:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

БТР вместо паяк за неправилно паркиралите
Кметът на литовската столица яхна военната машина. Сгази Mercedes S-Class.
Артурас Зуокас, кметът на литовската столица Вилнюс, демонстрира възможностите на всеизвестният руски бронетранспортьор (БТР), прегазвайки паркирана на пътя му S-Class W140.Всъщност демонстрацията на Зуокас има за цел не само да покаже възможностите на военната машина, но и да сплаши новобогаташите в Литва, които често пренебрегвали закона.

"Това е моето послание към всички, които не спазват законите. Ако имате скъпа кола и много пари, това не означава, че може да паркирате където, поискате", каза пред репортери Артурас Зуокас, допълвайки, че този тип нарушения са често срещани във Вилнюс, но той е твърдо решен да се справи с тях.

Няма как да не се справи, с такова въоръжение...

Ето и линк с клипчето  http://vbox7.com/play:75bc12e15d

Та внимавайте къде паркирате  :D :D :D
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Тук мерките никога няма да бъдат такива...
Представете си само как такъв БТР ще гаси по някой столичен булевард ,та нали почти всичките коли паркирани там са на депутати ,магистрати,чиновници,хора близки до приватизаторите и всякакви други подобни мазници.  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Никъв шанс да се яви такъв подход у наше село,като старо бетерисче или по научному механик-водач ви мъцам тва гори по един варел бензин на сто е новите са дизел ма са скъпензи ,тъй че мислим,че ни се размине и моя милост ,че си паркирва де му кефне. ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ