• Welcome to Форум на българските шофьори.

Плевен

Започната от admin, Сряда, 15 Декември, 2010, 21:52:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

МИНКО ИЛЧЕВ

Роден съм в Плевен, на 13 април 1972 г., израснал съм там. Завършил съм Математическа гимназия "Гео Милев" '90 г.  Като шофьор на големи машини, тролей 6 г., автобус градски (предимно линия 94, Студентски град, София) малко над 7 г. Автобуси по международни линии, малко. Камиони през отпуските - по-скоро начинаещ. Периода април 2002 г до януари 2011 г. съм работил в София.

Скайпа ми е: minko_ilchev  или Минко Илчев.

Ще хубаво, а и полезно да се запознаем със съграждани и други, разбира се.

П.П. Само, споменавайте какви са ни общите интереси (от форума, в случая), при контактуване с гореспоменатите средства. Гледам да си подбирам "приятелите", не търся бройка.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

grants

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 29 Май, 2011, 00:55:47
  Роден съм в Плевен, на 13 април 1972 г., израснал съм там. Завършил съм Математическа гимназия "Гео Милев" '90 г.  Като шофьор на големи машини, тролей 6 г., автобус градски (предимно линия 94, Студентски град, София) малко над 7 г. Автобуси по международни линии, малко. Камиони през отпуските - по-скоро начинаещ. Периода април 2002 г до януари 2011 г. съм работил в София.

Скайпа ми е: minko_ilchev  или Минко Илчев.

Ще хубаво, а и полезно да се запознаем със съграждани и други, разбира се.

П.П. Само, споменавайте какви са ни общите интереси (от форума, в случая), при контактуване с гореспоменатите средства. Гледам да си подбирам "приятелите", не търся бройка.

Може да пием по-бира
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Няма ли и други колеги от Плевен  ;)

grants

Цял форум само 2-ма човека  :o

anatolii.v

Около Плевен брои ли се.

loshdancho

Кажи как псуваш да видим дали се брои ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: anatolii.v - Четвъртък, 03 Януари, 2013, 22:07:36
Около Плевен брои ли се.

Казано е регион, не община. Ако можете да съберете голяма група направете си, отделен регион. За сега ползвай този.

grants

Цитат на: anatolii.v - Четвъртък, 03 Януари, 2013, 22:07:36
Около Плевен брои ли се.
Зависи къде си около Плевен. Около Плевен може да е ина 20,50,100км. Ако си близо може да се измисли нещо да се събираме от време на време за по-бира или лаф. Стига да изкаш аз затова питам.Все пак сме колеги няма лошо да се познаваме според мен. :)

anatolii.v

Гр.Левски става ли? Нямах впредвид 100км. от Плевен,просто сьщата област.

grants

Цитат на: anatolii.v - Петък, 04 Януари, 2013, 09:03:10
Гр.Левски става ли? Нямах впредвид 100км. от Плевен,просто сьщата област.
Па става мерак да имаш не е кой знае колко далеко само 50-на км.

grants

Търсят се мераклии от и около Плевен  за по-бира ;)

zezo

И аз съм от Плевен.Обади се за бирата-0899875370 ;D
Живей у борчове,та да те помнят хората....

zezo

Какво стана с бирата. :-\
Живей у борчове,та да те помнят хората....

grants

Много малко Плевенчани бре  или не искат да пишат давайте да измислим нещо да се съберем ;) .

grants