• Welcome to Форум на българските шофьори.

Цистерна се обърна на АМ Тракия

Започната от р..., Петък, 05 Август, 2011, 11:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

р...

Винаги има изход

р...

Винаги има изход

admin

По първоначални данни шофьорът на камиона е бил заспал. Ами нищо чудно и да е заспал. Често заспиват на пътя. Особено когато се кара на магнит и не се спазва регламент 561. Обаче къде спят и застрахователите, които според мен трябва да вземат отношение в такива случаи? Както не плащат при употреба на алкохол, така да не плащат и при заспиване на волана или ползване на магнит. Да видим тогава "чорбаджиите" какво ще правят.

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Joro

Аз днес минах от там то беха  Гражданска защита , репортери и т.н и т.н  ама колата я нямаше

velizar

Цитат на: admin - Петък, 05 Август, 2011, 16:56:46
По първоначални данни шофьорът на камиона е бил заспал. Ами нищо чудно и да е заспал. Често заспиват на пътя. Особено когато се кара на магнит и не се спазва регламент 561. Обаче къде спят и застрахователите, които според мен трябва да вземат отношение в такива случаи? Както не плащат при употреба на алкохол, така да не плащат и при заспиване на волана или ползване на магнит. Да видим тогава "чорбаджиите" какво ще правят.

Чорбаджия грешен няма! Винаги ще обвини водача, я за магнити , които незнае, я за бележките  с които се кара по 18 часа на ден . И кой ще плати ?

velizar