• Welcome to Форум на българските шофьори.

Щора с агрегат

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Понеделник, 08 Август, 2011, 11:29:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци гледам си една реклама и скивам,че ремаркето мязи на щорица хем и бъцнали агрегат на фриго ,че ме осветлите ли що за животно е тва или трябва си купувам очило минимум 3 диоптъра.
Те за тва иде реч.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

antoniyu

Тези ги има много,аз карах такъв но с друг агрегат който беше отдолу на ремаркето превозвах боя на +8 градуса температура,но брезента е троен,доста е дебел.ПИМК карат домати от Турция с такива пише KRAVAK.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: antoniyu - Понеделник, 08 Август, 2011, 11:43:58
Тези ги има много,аз карах такъв но с друг агрегат който беше отдолу на ремаркето превозвах боя на +8 градуса температура,но брезента е троен,доста е дебел.ПИМК карат домати от Турция с такива пише KRAVAK.
Баце убедих се ,че ги има,но ми се струва тъпня техническа отвсякъде,губи се многократно повече енергия в сравнение с изолациите при хладилните ремаркета,мое мнение де,ма ми се види тъпня голяма.

loshdancho

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 15 Август, 2011, 19:29:51
Цитат на: antoniyu - Понеделник, 08 Август, 2011, 11:43:58
Баце убедих се ,че ги има,но ми се струва тъпня техническа отвсякъде,губи се многократно повече енергия в сравнение с изолациите при хладилните ремаркета,мое мнение де,ма ми се види тъпня голяма.
Забравяш удобството при товаренето . Когато става въпрос за товарене на нивата без рампа  и мотокар как ще сложиш стоката в хладилника  освен на ръка. Те затова се ползват  на запад .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Бе не съм го забравил ти кажа има некви де са с панти и се нагъват кат ветрило те също важат за странично товарене па изолацията може да им е като на хладилника.
Ако намера снимче,че постна.

loshdancho

ЦитатАко намера снимче,че постна.
Аз  рових яко и не намерих снимка  . Исках да  е в другия раздел но нищо  .

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 15 Август, 2011, 20:11:36
ЦитатАко намера снимче,че постна.
Аз  рових яко и не намерих снимка  . Исках да  е в другия раздел но нищо  .
Не се сещам за кой раздел,но ко те бърка да си я преместиш.
Аз да си призная не търсих,но намерих това:

loshdancho

Абе нещо не му виждам фригото на това ремарке

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 15 Август, 2011, 20:57:42
Щото няма,но кво му пречи да има  ;)

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 15 Август, 2011, 20:58:56
Цитат на: loshdancho - Понеделник, 15 Август, 2011, 20:57:42
Щото няма,но кво му пречи да има  ;)

Нищо работа за ТКЗС-то  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

heler

Според мен, когато е щора с агрегат се печели от това, че има височина - много рядко има фриго с височина над 2,60

loshdancho

Според мен.
За България е много актуална в момента, поради "големя" износ на стоки  и  цена на транспорта хората не могат да вържат двата края на - камион с хладилник , който е празен в едната посока. BG действителност товари се каквото има  за Гърция
(гледам 2-3камиона в СЗ Дружба редовно) и после се прибира с цитруси от Гърция за BG.

doncho79

heler

Странни размери - Inner box dimensions (lxwxh): 1335x250x265 cm - явно не съм бил прав за височината на ремаркето

rosen

Колега, с тях возим плодове и цитрус.

rosen