• Welcome to Форум на българските шофьори.

Превоз на стъкло

Започната от loshdancho, Вторник, 09 Август, 2011, 22:21:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Има ли представители на Тракия Глас да ни ограмоти що за животно е това .Как се товари как се кара.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Trucker_Boy

Имаше няколко колеги ,работещ в споменатата по-горе фирма.
Дано вземат участие в темата. ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

На път са  ;) с един се разминах сутринта ловеше магистрала Люлин. ;)

wolves

И я им се дзверим,поне надоле често ги срещам,па и у шише джам съм товарил и па не видех

FH16

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Вторник, 09 Август, 2011, 22:27:21
На път са  ;) с един се разминах сутринта ловеше магистрала Люлин. ;)
ти си видял един от многото:-))) с тези ремаркета возят 22 -23тона стъкло и ремаркето е изцяло на въздишно окачване.Пода на ремаркето е пирамида на която се товари стъклото и с "хидро пуш" се укрепва.Шофьорите работят и управляват системата с едно две копчета.Мисля да се кандидатирам там за работа:-)))

FH16

Цитат на: woolves - Вторник, 09 Август, 2011, 22:29:35
И я им се дзверим,поне надоле често ги срещам,па и у шише джам съм товарил и па не видех

утре ще напрявя клип и ще ви покажа та да не се дзверите:-)))

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: FH16 - Вторник, 09 Август, 2011, 22:39:03
Цитат на: woolves - Вторник, 09 Август, 2011, 22:29:35

утре ще напрявя клип и ще ви покажа та да не се дзверите:-)))
Е аз па,че си се дзверим ма на друго  ;)

Станимир

Здравейте, колеги. Ремаркето е с независимо окачване, пада надолу. Вътре има пирамида, която остава на земята и цялата композиция се изтегля напред. След товарене или разтоварване композицията се връща назад, докато ремаркето опре в пирамидата.
Надуват се възглавниците на ремаркето и то се вдига.Има хидравлична, която натиска 6 лапи с налягане 50 бара и не позволява на стъклото да мърда. За каране се кара като линейка. Няма борд отпред и отзад не стърчи опашка.

Причина за редакция: Правопис!!!

FH16

Цитат на: Станимир - Четвъртък, 11 Август, 2011, 22:20:52
Здравейте колеги. Ремаркето е с независимо окачване, пада на долу. Вътре има пирамида която остава на земята и цялата композиция се изтегля на пред. След товарене или разтоварване композицията се връща на зад докато ремаркето опре в пирамидата.
Надуват се възглавниците на ремаркето и то се вдига.Има хидравлична  която натиска 6 лапи с налягане 50 бара и не позволявана стъклото на мърда. За каране се кара като линейка няма борд отпред и отзад не стърчи опашка.

и показвате завидни умения в занаята :)

Станимир

Няма как понякога се налага! Особено в румънско.

Причина за редакция: Правопис

BoBy_BoY

Момци и моми,
това ремарке което е изложено в темичката не е само за превоз на стъкло. По принцип са панеловози. Но под ,,панеловоз" не е указано, че се возят панели от бетон само. Височината си е завидна на стоката. Колегата го е описал точно кчк се товари. Виждал съм как мъкнат с тях панели, като почнеш от фибран, изопор, стериопор, та стигнеш до бетонни.
  Инак превоза на стъкло си е доста спесифично за товарене на локално-бордово ремарке. Товара си е точков. може да те натоварят с 1, 2 или 3 пирамиди. Връзването си е трудоемко-5-6 колана.
  Ако ви се наложи да товарите от Търговище, трябва да се запасите с известна доза търпение. :'( :'( :'( :'(

loshdancho

Ето го и клипчето

svet4o

Използването на специализирани превозни средства (надстройки и ремаркета) за стъкла, стъклопакети, алуминиеви профили, както и техния ремонт и реконструкция, предоставящи удобното товарене и разтоварване Ви позволява да сведете до минимум риска от чупене на стъклото и повреждане по време на транспортиране.

svet4o