• Welcome to Форум на българските шофьори.

Хладилник за камион

Започната от gretcki, Сряда, 10 Август, 2011, 14:28:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

heler

Кажи за каква марка камион ти трябва, да говоря с мойте хора в Испания да потърсят,скоро един познат си купи от МАН ТГА и го сложи в Ивеко Стралис и каза, че е ОК като място в кабината, а го взеха за 130 евро - почти нов - поне така изглеждаше

heler

valentin

На мен ми върши работа от МАН дай някаква връзка и аз съм в Испания.

valentin

garmini

Купувам хладилник с компресор може и не работещ 0879848814

Rammbon

За кола, камион, за дом ?
Минск Атлант 135L  интересува ли те ?

garmini

Bilyo

Не е актуална в момента за  хладилниците

Don_Bazilio

Цитат на: Bilyo - Понеделник, 13 Февруари, 2012, 15:46:53
Внасям хладилници нови 550 лв,втора употреба 350 лв,печки Вебасто топ 2000 500-550 лв,пълен комплект помпа управление.тел:0886640505.

Дай повече инфо за хладилниците втора ръка. Може и на лични съобщения.

Слави TGA

Колеги купувам хладилник от ТГА.

Дамян Йончев

Да не пускам и аз друга тема.
Търся си хладилник за камион втора употреба.

гсм:0878241426

Дамян.

Johnny Bravo

Тука съм виждал с компресор и без компресор: http://www.sfk-truck.com/bg/promotion/6afb71

pitona

Продавам хладилник.От МВ 350лв.0888488761.

krench

имам  халдилник с компресор ваеко 400 евро е ако  желаеш може и малко да  намала не е  крайна  цената  ,работи  перфекно , пиши на мейла ми  peruv@abv.bg     не тук  защото  рядко   влизам  тук .

anielly

За какъв камион ти трябва
Имам за Скания R 500  почти нови 2 броя
Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.

loshdancho

Цитат на: anielly - Четвъртък, 29 Ноември, 2012, 00:07:50
За какъв камион ти трябва
Имам за Скания R 500  почти нови 2 броя
ЕЕЕЕ на мен ми трябва за R420...:) не се сдържах за шегата
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

kanchev59

Здравейте колеги.Поради наближаване на пенсионна възраст,се надявам да ми помогнете да се освободя от цялото ми тираджийско обурудване.Ако някой има познат,който сега започва този занаят,или той има нужда от нещо нека се обади.Ако някой закупи целия комплект,ще има и "примоция".Имам атласи и карти почти на цяла Европа.Хладилник-Ваеко-ТропиКолТС-21.Навигация-ВестРоад4001.И двете още са в гаранция.2телевизора.ДВД.Газови котлони.Уред против комари.Адаптор 24 на 220В.Лек ден.
Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!

kanchev59

Живота е обидно кратък- днеска те има а утре те няма, затова живей кратко, но луксозно!