• Welcome to Форум на българските шофьори.

Хладилник за камион

Започната от gretcki, Сряда, 10 Август, 2011, 14:28:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gretcki

Някои да има инфо за хладилници за камиони 2-ра употреба магазини или вносители?

gretcki

DeDo Vi

И аз търся хладилник за камион. Ще бъда благодарен за някакво инфо по темата.

DeDo Vi

antoniyu

Бях чул преди време в София на околвръстното посока Кулата там където става двупосочно,един колега си купи от там не знам точно къде е но имало табели.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Цитат на: ДеДо Ви - Неделя, 28 Август, 2011, 19:22:22
И аз търся хладилник за камион. Ще бъда благодарен за някакво инфо по темата.

Дедо, на теб си ти трябва хладилник за държавите, в които пътуваш. Онзи ден гледах в една брошура на "Технополис" оферта за хладилник. Но нямам идея дали ще върши работа.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DeDo Vi

Да Баце, трябва си хладилник за камион, аз знам точно каква марка и модел ми трябва, само да мерна някъде и си взимам, че топла бира не върви нали. А в Технополис едва ли ще има това което ми трябва. Все ще ми изпадне от някъде.

ivanstch

в ЕВРО ПАРТ предлагат специално за камиони но не са никак евтини.

DeDo Vi

Цитат на: ivanstch - Неделя, 28 Август, 2011, 21:42:29
в ЕВРО ПАРТ предлагат специално за камиони но не са никак евтини.
Ние търсим втора употреба на тънкана, ако може от некой изтънел СоМатаджия. :))

antoniyu

Цитат на: ДеДо Ви - Неделя, 28 Август, 2011, 21:15:50
Да Баце, трябва си хладилник за камион, аз знам точно каква марка и модел ми трябва, само да мерна някъде и си взимам, че топла бира не върви нали. А в Технополис едва ли ще има това което ми трябва. Все ще ми изпадне от някъде.

Преди карах камион без хладилник и си взех един от Холандия хвърлен,той беше от тези за хотелите малък и на 220волта го включвам и дори и лед си имах.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

balbeck

Цитат на: antoniyu - Неделя, 28 Август, 2011, 19:26:35
Бях чул преди време в София на околвръстното посока Кулата там където става двупосочно,един колега си купи от там не знам точно къде е но имало табели.

Фирмата се намира до кръстовището за Лозен. Значи ако караш по околовръстното в посока Кулата, на светофара за Лозен завиваш на дясно. На 30-тина метра след кръстовището от дясната страна се намира въпросната фирма, ама как се казваше нямам спомен. ??? Продават и ремонтират всякакви печки и хладилници за камиони - нови и втора ръка.

admin

Ето един интернет-магазин за Дедо. Не знам обаче дали ще ти харесат цените. Разгледай все пак какво предлагат.

http://rheamp.bg/magazin
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

krasi

Здравей колега на тел-0895 260 620 има такъв фризер от Мерцедес естествено работещ.

MagnuM

Здравейте колеги! Защо не използвате хладилна чанта на 12/24V в един от MAN-овете има такава чанта. Имам и снимка ако мога утре ще я кача.
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

MagnuM

Цитат на: MagnuM - Неделя, 16 Октомври, 2011, 23:03:16
Здравейте колеги! Защо не използвате хладилна чанта на 12/24V в един от MAN-овете има такава чанта. Имам и снимка ако мога утре ще я кача.
Ето за това говоря:
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

dinko_68

Цитат на: MagnuM - Петък, 28 Октомври, 2011, 14:05:49
Цитат на: MagnuM - Неделя, 16 Октомври, 2011, 23:03:16
Ето за това говоря:

Колега това нещо събаря тока от акумулаторите за отрицателно време а сега и през зимата се палят и печките,ако ли пък имаш булсат,тв,лаптоп работата става още по сериозна,да не говорим и ако не са ти и новички батериите.
Освен това само да си охладиш бирата с нея е-ако сложиш в нея сурово месо и до другия ден не го използваш просто търсиш кофа за боклук където да го изхвърлиш.Иначе е добра като за шкафче в което да понаредиш неща които ти се пречкат из кабината.
Лек и безавариен ден на всички!

Bilyo

Внасям хладилници нови 550 лв,втора употреба 350 лв,печки Вебасто топ 2000 500-550 лв,пълен комплект помпа управление.тел:0886640505.

Bilyo