• Welcome to Форум на българските шофьори.

Караваните по пътя !

Започната от bad_kras, Събота, 13 Август, 2011, 16:22:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Ето тези само 30 минути преди тази гледка , бяха спрели до мен на Люксембург , после ме изпревариха и ето какво стана 5 км по напред !!!!
Много от тези хора които влачат каравани не се съобразяват с скороста , коловозите и са предпоставка за ПТП. Досега имам два случая като са обръщали каравани пред мен и с 90км скорост едвам спрях единия път , а втория ги заобиколих през авариината лента.
И ако ги натресеш през това време , пак ставаме ние виновни - щото сме БГ шофьори , щото не си спазвал дистанция и т.н. >:( >:( >:(
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Димитър Гебшеменов

Тия с караваните са ми един от най-големите проблеми...Като се заиграе оная ми ти каравана....сеири големи.А много от катастрофите с тях стават от спукани гуми....Гледам да карам далече от тях-по опасни са от румънски тираджия...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

velizar

Да, тези с караваните са много опасни. Карат и гледат само напред. Огледала за обратно виждане за тях няма, а дали караваната се влачи още след тях и непоглеждат. Карат като на рали. Летят с над 100км/ч . В неделя настигам след Атия  към Бургас ,един пловдичанин с 2-осна каравана, теглена от огромен джип. Кара с 110 км/ч , а караваната залита наляво и надясно, аха да е обърне. Луда работа  >:( Карам след него на поне 50-60 м, че ако стане беля да мога да спра.

Trucker_Boy

При каране след каравана ,изпреварване или престрояване винаги трябва да се отделя голяма концентрация към тези маневри.Повечето хора едвам собствените си коли карат ,пък тръгнали да влачат и каравана отзад.....
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

loshdancho

Някои от караванаджиите  нямат грам представа ,че теглят ремарке и трябва при изпреварване да  се  приберат  в лентата  на по-голяма дистанция  заради ремаркето . Внимавайте,  поголовно  засичат и секат завоите.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

godji

То тези с комбитата засичат , та какво ли остава за тези с караваните  >:(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !