• Welcome to Форум на българските шофьори.

Загинали колеги

Започната от Димитър Гебшеменов, Събота, 13 Август, 2011, 19:43:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Димитър Гебшеменов

Отварям тази тема тук да споменем наши загинали колеги и приятели на пътя..... :'( :'( :'(
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

Николай Тотанов от ГАБРОВО....Много готин човек...Загина на 22.12.2010г.на Мехадия -Румъния.......До колкото ми е известно-още не са изплатени обещетения за смърт...Мир на праха му...........   Христо Димитров Ламбов-шофьор на цистерна при Паришев (свиленград).загинал декември 2003 година краи Елхово-при неизяснени обстоятелства.няма изплатени обещетения....това е шуреят ми....оставя 2-ма сирака.............Въпрос - За кого работят застрахователите        ????????                                                                                    

Димитър Гебшеменов

bad_kras

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Събота, 13 Август, 2011, 19:55:21
Николай Тотанов от ГАБРОВО....Много готин човек...Загина на 22.12.2010г.на Мехадия -Румъния.......До колкото ми е известно-още не са изплатени обещетения за смърт...Мир на праха му...........   Христо Димитров Ламбов-шофьор на цистерна при паришев(свиленград).загинал декември 2003 година краи Елхово-при неизяснени обстоятелства.няма изплатени обещетения....това е шуреят ми....оставя 2-ма сирака.............Въпрос - За кого работят застрахователите           ????????                                                                                    
Бог да им прости всичко на колегите !!!  А за въпроса мисля че отговора се крие в една песен на Слави Трифонов - Нема такава държава!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Димитър Гебшеменов

Нема такава държава!!!!!

wolves

Е, нема такава държава, най-шибаната.

FH16

на 6.12.2007 колегите Найден Найденов и Емил Текарков по най нелеп начин загинаха на магистрала Белград-Ниш застигайки сръбска цистерна без светлини.И до ден днешен семействата и сираците нямат обещетение. Мир на праха им!!!

Димитър Гебшеменов

Спомням си тоя случай.........Мир на праха им!!! А въпроса е- Къде е обезщетението поне от Гражданската отговорност????? Няма такава държава............ Колко ли още колеги имат тоя проблем...............

Причина за редакция: Забранено е използването на изцяло главни букви в заглавието и в публикациите!!!

admin

Имах един приятел. Мирослав от Благоевград. С прякор Перо. Загина преди много години при катастрофа с камион в Македония. А беше само на 25 години. Бог да го прости! :(
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Димитър Гебшеменов

Млади хора-лошо.Мир на праха му.......

JoroBoro

Цитат на: FH16 - Събота, 13 Август, 2011, 21:40:25
на 6.12.2007 колегите Найден Найденов и Емил Текарков по най нелеп начин загинаха на магистрала Белград-Ниш застигайки сръбска цистерна без светлини.И до ден днешен семействата и сираците нямат обещетение. Мир на праха им!!!

Дано Господ да ги е простил. Тази тема ме накара да си спомня...."с единия крак в гроба, с другия в затвора.

BoBy_BoY

Момци и моми,
 Кофти темичка, мислим! Най-гот си е човек да си се спомене с хубавото!
 За мен- за отминалия или добро или нищо!

Димитър Гебшеменов

Това ми е мисълта- Къде е обезщетението поне от Гражданската отговорност?

tirtonev

запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: FH16 - Събота, 13 Август, 2011, 21:40:25

Найден, лично го познавах. Работеше в Карат С, после дойде в СКГТ "Автотранспорт" и след време, пак се върна в Карат. Беше му мечта, да кара по международните линии.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

jonsan69

Венко Цанев приятел и колега загина на Perpiqan на автомагистралата блъснат от друг камион с полска регистрация докато си оправял брезента.Остави две момчета няма обещетение а работеше за Испанска фирма.Мир на праха му и нека бог да го прости.

jonsan69