• Welcome to Форум на българските шофьори.

Загинали колеги

Започната от Димитър Гебшеменов, Събота, 13 Август, 2011, 19:43:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

velizar

През 1989 г в Турция се обърна мой колега с контейнер. Загина в пропаст с около 50м дъбочина. Тогава от SO MAT замазаха случая.

velizar

bad_kras

А кой си спомня за тези колеги ?  И какво стана с тяхните семейства , аз поне така и не разбрах?!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

reiteks

Един колега от Варна Ники Николов загина край Търговище

Димитър Гебшеменов

Цитат на: bad_kras - Четвъртък, 01 Септември, 2011, 21:52:05
А кой си спомня за тези колеги ?  И какво стана с тяхните семейства , аз поне така и не разбрах?!!
Нищо батка...........запълниха с тях малко телевизионно време...........
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

georgi87

Бог да го прости колегата Стоян Лупов от Пазарджик преди година бяхме на линия Gebruder Weiss A-Davies Turner GB още тогава се оплакваше от язва за нова година се прибра и излезе болнични. Оня ден се видяхме с бивши колеги от СО МАТ и ми казаха че август е починал до колкото разбрах получил кръвоизлив.

kobrata-kalugerovo

На 1-ви август загина моя приятел и колега Георги Смиленов. При застигане на колона на околовръстното на Будапеща се удря в ремаркето пред него.  :'( :'( :'( :'( Бог да го прости.

Mandor

http://news.blagoevgrad24.bg/305747.html
При положение че бях на работа, и разбрах за случая почти веднага- как да вярва човек на журналисти. Дадоха ми друго име, при това не е фадромист, а оператор на бетон-помпа.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Teodor

Смятам че тази тема е не нужна !!!

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Teodor

Не смятам за нормално да се коментират тези неща !!!!

Don_Bazilio

Щом хората пишат, значи темата е нужна някому. Ако не ти харесва, просто не пиши. Но не натрапвай мнението си, Теодоре!

Teodor

Не се праи на админ и не ми викай Теодоре ясно !!!  ;)

Don_Bazilio

Цитат на: Teodor - Петък, 17 Февруари, 2012, 14:39:01
Не се праи на админ и не ми викай Теодоре ясно !!!  ;)
ОК, чичовото! Няма да ти преча да преписваш статии за леки коли и да ги пускаш тук... ;)

loshdancho

Тодоре за разлика от теб -регистриран   Събота, 11 Февруари, 2012 Темата е от Събота, 13 Август, 2011, 18:43:01, така че Първо не ти отива да определяш кое, къде и как.
  Второ  тези хора са били познати колеги и приятели на някой от участниците във форума и само доброто им възпитание ги спира да те запсуват.
Така че твоето място ако продължаваш така явно не е за тук.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Teodor

Скиии секи си има право на мнение тва не значи че трябва да ми се заяждате !!!! Не сте много яки !!!

Teodor