• Welcome to Форум на българските шофьори.

Загинали колеги

Започната от Димитър Гебшеменов, Събота, 13 Август, 2011, 19:43:01

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Teodor - Петък, 17 Февруари, 2012, 22:11:07
Скиии секи си има право на мнение тва не значи че трябва да ми се заяждате !!!! Не сте много яки !!!

Уважавам правото ти на мнение, но не приемам да го налагаш на всички останали.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

georgi87

Тоя още на втория час от регистрацията си почна да казва кой къде и кво да пише и да не пише.Аз лично невиждам някой да се е заяждал с него Дон Базилио му е рекъл на име и тоя веднага се зъби "не ми викай Теодоре ясно".Ами викайте му Грую щом се обижда от собственото си име.Според мен тоя е некакъв 15-16 пубертет и е баннат от форумите за леки коли и сега си публикува тук темите.Вижте че не е дал мнение по една камионджийска тема само публикува кви нови коли са излезнали.

georgi87

admin

Достатъчно! Няма смисъл да коментираме излишно тези неща. Нека всеки си направи своята лична преценка за нещата. И без това темата е посветена на загинали колеги.

driver1

Докторе, темата е стара, вече е обсъждана тук.

DeDo Vi

Бог да прости двама мои колеги от СоМат.
Вальо Тихото от Пазарджик, починал след възпаление на панкреаса в гр.Кулсари Казакстан. Този понеделник.
Наско Божков от с.Варвара Пазарджишко, починал от инфаркт в Казакстан.
Почивайте в мир приятели мои. Винаги ще останете в моите спомени.

BoBy_BoY

Цитат на: doktora179 - Петък, 02 Март, 2012, 13:31:05
http://www.novini.bg/news/
Много ми е интересно, какви са причините за тази трагедия и в последствие аргументите на фирмата, и по какъв начин ще обезпечат семейството му? Надявам се само да не е поредната ,,мила" и ,,родна картинка"!
Лека му пръст на колегата!
                       (мислим, че постът трябва да е в раздел ,,Новини")

DeDo Vi

Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 02 Март, 2012, 13:54:47
  Много ми е интересно, какви са причините за тази трагедия и в последствие аргументите на фирмата, и по какъв начин ще обезпечат семейството му? Надявам се само да не е поредната ,,мила" и ,,родна картинка"!
Митак, аз мисля че тази тема е да отдадем последна почит на наши колеги и приятели а не да търсим сензации, и да ругаем този или онзи, да търсим виновни итнт. Дори и да узнаем какви са причините човека не можем да съживим, нито времето назад да върнем. Затова просто кажи "Сбогом колега, почивай в мир".

doktora179

Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 02 Март, 2012, 13:54:47Много ми е интересно, какви са причините за тази трагедия и в последствие аргументите на фирмата, и по какъв начин ще обезпечат семейството му? Надявам се само да не е поредната ,,мила" и ,,родна картинка"!

Ми няма да има обезпечения и др. тем подобни 3 години карах там и фирмата ми е пределно ясна. Лека му пръст на момчето и предлагам да се направи специално такава тема за да можем да почетем загиналите колеги !!

DeDo Vi

Цитат на: doktora179 - Петък, 02 Март, 2012, 21:22:54
Ми няма да има обезпечения и др. тем подобни 3 години карах там и фирмата ми е пределно ясна. Лека му пръс на момчето и предлагам да се направи специално такава тема за да можем да почетем загиналите колеги !!
Пич точно това е темата в която почитаме паметта на загинали колеги. Абе ти не четеш ли долните постове?
Това че някои хора ги избива на демагогия и тук.

doktora179

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 02 Март, 2012, 21:32:00
Пич точно това е темата в която почитаме паметта на загинали колеги. Абе ти не четеш ли долните постове?
Това че някои хора ги избива на демагогия и тук.

Това си е чат не тема за почитане паметта на колеги !!!

DeDo Vi

Цитат на: doktora179 - Петък, 02 Март, 2012, 21:46:25
Това си е чат не тема за почитане паметта на колеги !!!
Автор    Тема: Загинали колеги  (Прочетена 1510 пъти)
Как не те срам бе, за последните 20 дни загинаха 4-ма мои колеги двама от които ми бяха близки приятели. Чат било. Тук ли трябва да се лигавите бе.

doktora179

Някой да се е лигавил? ?????? Лека им пръст на колегите.  :'(

admin

Цитат на: doktora179 - Петък, 02 Март, 2012, 21:22:54
Ми няма да има обезпечения и др. тем подобни 3 години карах там и фирмата ми е пределно ясна. Лека му пръст на момчето и предлагам да се направи специално такава тема за да можем да почетем загиналите колеги !!

Още едно изречение извън темата и ще ти сложа бан!

bizzart

На 18 март се разделихме с Валентин Радославов Миланов на 54 години шофьор на автобус по прякор Шишко от Русе.

bizzart