• Welcome to Форум на българските шофьори.

Scania

Започната от loshdancho, Събота, 13 Август, 2011, 22:39:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Абе нямам нужда от очен,малко обърках фотографиите,ма ко да се прави ударим 2 ракии и почне да ми се привижда.Е те за това говорех къде няма джойстици,дистанционни и темподобни.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

loshdancho

Е нямам повече думи . Това е същият модел с вдигнат подлакътник......Щом не знаеш тази подробност......
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

georgi87

Цитат на: MONTOYA - Петък, 16 Март, 2012, 21:52:48
Скания е най-големия боклук на света.
Евала ти за тия приказки казани са точно и на място имаш плюс от мене.

rosen79

Цитат на: loshdancho - Петък, 16 Март, 2012, 17:58:02
За съжаление съм карал само 124L и не мога да споря с тежест за по-новите модели...

А като си карал само 124-ка защо спориш за новите модели.Аз сто пъти казах че карам R440 2011г и е адски тясна.
Как да изпреваря някой като е ограничена на 87 и всички са пред мен.Добре,че товарите са леки,че поне на баирите ги изпреварвам,някои.И не само на мегаспейс кабината на мерцедеса се прибира джойстика.И да ти кажа гледал съм доста кабини карал съм доста камиони и кабината на сканията е най-тясна.С изключение на една 164L но тя е друга тема.В нея нямаше нищо заводско.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

Dido

Като ги разбираш толко много къде в кабината има разлика на 124 и 164
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

rosen79

Ми най-малкото за което се сещам е че на 164 кабината  е по-голяма

Dido

Това наистина говори че ти си нямаш грам понятие.Решил си да си пишеш разни глупости тук.Премести си ги в празни приказки,защото наистина не струват твоите думи
Цитат на: rosen79 - Събота, 17 Март, 2012, 13:19:38
Ми най-малкото за което се сещам е че на 164 кабината  е по-голяма
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

kkkvd

Росенеее.... язък
124 означава   12литров мотор от 4-та серия на кабината (въпреки, че съм карал 124-ка 2004 г. с R420 мотор - комън рейл)
164 съответно е 16 литровия  V8 от 4-та серия. С това сериите приключват като номера и почват като буква R
Размерите на кабините нямат нищо общо
И понеже разликата в кабините е най-малката разлика, дай да видим какви са другите, че ми стана интересно :-)

Като казах че във форума е пълно с фантазьори, ето това имах предвид - изказване след изказване.. Не, че сте длъжни да знаете каква е разликата, не е срамно ако не знаеш, питаш и готово...
То темата предполага заяждане, ама стига вече, никой няма да научи нищо така, освен да си покажете злобата

rosen79

Точно  от тези неща не съм запознат скания никога не ми е била преоритет и камион на който обръщам много внимание.Само знам че 124-ката която карах беше с по-малка кабина от 164-ката.А дали са празни приказки не знам.Само знам,че от всички камиони дето съм карал сканията е най-зле.Дори тази в момента.

kkkvd

Байка, вижте там сканията, оправете каквото и има, от камион до камион има голяма разлика. Сканията е кадърен камион, по-нагоре е изредено защо, мога и още да допълня. Не случайно са най-скъпите. Сега, ако щефчето ти е мърльо и не си стяга камионите, то не е марката виновна.

Изказвания от типа "Сканията е най-големия боклук" просто са несериозни. Впрочем, нямам акции в Скания и не ми дреме ще я похвалите ли или не, просто съм обективен.

На 164-ките (понеже към момента са най-популярните с този мотор) обикновено им викаме  V8-ците и то с почитание, ако си карал веднъж V8, но не някоя бангия - друго ще говориш.

admin

Такава Скания ли?  :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

JoroBoro

Не, летяща чиния  ;D

Всеки си има вкус. На едни има харесва, на други не, и това е най-нормалното нещо на света. От спор, темата се изврати в заяждане кой е по,по, най.

loshdancho

rosen79

Е тая на R-ката най-голямата кабина става дума.Ей такава карам и е пълна теснотия.Единственото е че е високо това е единственото хубаво нещо в тази кабина.
Айде са погледни голямата кабина на МАН и ми кажи коя е по-голяма и коя е по-широка.И най-вече коя кабина може да предложи по-голямо удобство за шофьора още повече ако са двойка.

kkkvd

Аз предлагам да приемем, че сканията е най-добрия камион с най-лошата кабина.. или най-добра за каране и най-лоша за живеене. И да спре спора най-накрая
Админче, аз 480 съм карал, но такъв звяр като на снимката... ако можех, бих. И понеже сканиите са V8 и други (в това число и като изработка) предлагам да говорим за тях, другите са най-обикновении... може би онази 124-ка битурбото шестак 470 коня малко доближава... но не, умира на баира. Друго си е още две бутала да думкат.

kkkvd