• Welcome to Форум на българските шофьори.

Scania

Започната от loshdancho, Събота, 13 Август, 2011, 22:39:29

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Dido

Цитат на: Красимир Тодоров - Понеделник, 31 Декември, 2012, 11:00:35
Ох, е нема такава красота... първата, не Т серията, тия с муцуните не ме кефят нещо
Та понеже пак повтарям какво съм чел, че няма лонглайн от R серията, възможно е тези дето ги виждаме да са айде да не използвам тая дума къстъм мейд, ама ръчно изработени от някой мераклия...
Та като се позамислих, не виждам причина да не е така, понеже с малко повече инструмент, и две десни ръчички може да се направи. Разбира се после технотест... незнам само как стои въпроса с дължината на композицията в Маджарска примерно. В северните страни не е проблем. Но това предлагам ако му се разсъждава на някой да е в отделна тема.
Както се казва - няма невъзможни неща
За BG НЕ става за нищо.(прекалено скъп сувенир)
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

Dido

loshdancho

Зависи от много неща, има камиони , които с години карат по една и съща релация.
Но за габарити..... цистерна или гондола, за 40"контейнер не знам дали ще се вмести.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Dido

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 31 Декември, 2012, 13:00:29
Зависи от много неща, има камиони , които с години карат по една и съща релация.
Но за габарити..... цистерна или гондола, за 40"контейнер не знам дали ще се вмести.
Ти поне си карал и гондола при инертните материали знаеш как е да не говорим за зърната

dancho_jd

Колеги, ние караме само гондоли. Целия автопарк ми е Скания, 4-та серия /380, 420, 480 - общо 10бр./. Следващия камион ще бъде Т-кабина. Това е камион за ценители и фенове на марката, не става единствено за бордово ремарке, заради дължината.

Редакция: Поради писане с изцяло главни букви и правопис!!!

9. Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка, както и ползването на препинателни знаци е задължително! Забранено е писането изцяло с главни букви! Задължително е спазването на елементарни граматически правила и при явно неграмотно писане, публикацията ще бъде изтрита, а авторът й наказан с бан!!!

Виж правилата тук:

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=55.0

caterpillar

Две много добри лимитирани серии ;)                                                                                                            

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Бриги Магнито

Калдаръмка у байр,май се готви да фърчи

KrOcky

Т'ва е в началото, после се е получило това.

КльоНбаджия

MB Actros

Качила е баира и сега спуска. ;)

loshdancho

Бриги Магнито

Отново некой консуматив е свършил,тц тц........

loshdancho

Колко е вярно не знам, но кат гледам профила на човека качил клипа е така: 2100HP SCANIA V8 16L
Ако това се постави на камион.....Доста скъсани полуоски ще има...

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Неделя, 24 Февруари, 2013, 00:05:17
Колко е вярно не знам, но кат гледам профила на човека качил клипа е така: 2100HP SCANIA V8 16L
Ако това се постави на камион.....Доста скъсани полуоски ще има...

Moe да го турат на редуктор...

Trucker_Boy

Scania-та си е Scania !  ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

kron

Спорен въпрос колега това е моето мнение,ще си позволя да цитирам колега от Формула Карнобат дочул какво казва техния началник.Аз до сега съм мислил че имам най добрите камиони Волво е камиона.

loshdancho

Но не за шофьора.

loshdancho