• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността

Започната от admin, Сряда, 24 Ноември, 2010, 08:07:00

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Lorinser

Абсолютно! Не знам дали летя в облаците, ама определено си ценя труда. :)

Lorinser

Бриги Магнито

Момци мислим В.Димитров не е за наставления,той е нов в транспортният бизнес с голям мерак,доколкото помня имаше хъс да стега камион да му плаща мивки ,магистрали и т.н. предполагам или вече е открил некои неща от живота или тепърва му предстой,но не му се сърдете има мечти момчето не го корете .
В.Димитров баце фирмата в която работиш дава под 2000 евра и то бая под ,също така ги дава първите месеци после спира да ги дава,много те моля не давай мнение кой за колко работи.
Лек и безавариен в Спанята бацин и не е лошо малко да слезнеш на земята,че те тез великите бързо им минава славата.

Бриги Магнито

Lorinser

Бригадире аз не работя вече във въпросната фирма, кой иска да им бачка за тези пари, има достатъчно други по-леки занимания, с които се вадят същите кинти. :) И стига вече с тези облаци, изкарал съм категорията за да вземам повече пари, а не да се примирявам че е криза.

Бриги Магнито

Цитат на: В.Димитров - Сряда, 25 Януари, 2012, 17:28:41Бригадире аз не работя вече във въпросната фирма, кой иска да им бачка за тези пари, има достатъчно други по-леки занимания, с които се вадят същите кинти. :) И стига вече с тези облаци, изкарал съм категорията за да вземам повече пари, а не да се примирявам че е криза.
Баце то беше ясно,че няма начин да се задържиш в таз фирма ако си поне малко с акъл в главата.Пожелавам успех в новото начинание,лек път и в живота и в професията ,която и да е тя.
И едно нещо ти казва Бриги не питай мъдрило ,а питай патило мно важи в живота да знааш.

LKW

В.Димитров може ли да те питам нещо , какво точно си очаквал от професията международен шофьор , и какво не е както на тебе ти се е искало да е.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

emilco

Колеги, искам да ви съобщя за една фирма. Казва се Карготип с управител Петко Митов. Много голям мошеник. СЪбира шофьори за вътрешно в Италия .Работиш 3-6 месеца и пари нямал.

djordjo63

да,съгласен съм за добрия тон,.но как се чувства човек прекарал 5 месеца в кабината без да се прибира вкъщи и накрая по най-вулгарния начин да не му се плати сумата,която е заработил под претекст,че не уважава шефа си,защото не пазарува от неговия магазин.не живеем ли в свободна и демократична държава,или сме крепостни селяни?а,фирмата е ЕТ:Димитър Дудов-Ангел Дудов:...дължат пари на всички шофьори и то големи суми.има ли закон,който да задължат тези работодатели да са коректни и да си плащат.?

djordjo63

има и чужди шофьори,които си взимат от стоката...аз пък съм бил свидетел как холандски шофьор си взе ел. техника от своя камион...има ги в цяла Европа,не само в България

Бриги Магнито

Цитат на: LKW - Сряда, 25 Януари, 2012, 17:59:23
В.Димитров може ли да те питам нещо , какво точно си очаквал от професията международен шофьор , и какво не е както на тебе ти се е искало да е.
Виж тука човека пита нещо.........аз ли да му отговарям

Lorinser

Очаквал съм точно това , което видях, но не съм очаквал такова заплащане за това.Само ще те светна, че като зиключим разходите по пътуванията, с таксито в Барселона вземам долу горе същите пари.Е кажи ми ти , що да се бъхтя тогава с камиона?  ??? Имам познат в Испанска фирма, който взема средно по 2500 евро месечно.ТОЛКОВА ЛИ Е СТРАННО, ЧЕ ИСКАМ МИНИМУМ 2000 ЕВРО АЗ?  ??? ТОВА Е АБСОЛЮТНИЯ МИНИМУМ ЗА ПЪТУВАНЕ В ЕВРОПА! Аз не съм тук за ден два, аз живея в Европа, плащам европейска квартира и пазарувам в европейски магазини, аз не съм временно преминаващ и зареждащ буркани от България.
ЕДИНСТВЕННАТА МИ ГРЕШКА БЕ , ЧЕ СЕ ДОВЕРИХ И ОПИТАХ ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРСКА ФИРМА.Е повярвай ми няма да я повторя.
Бригадире , я ми кажи ти господин подигравко кога си пътувал в Европа, и какъв е твоя минимум за заплащане да го правиш.Чакам отговор.

Joro

Ти не работеше ли в Н- Мобил ?

Бриги Магнито

Цитат на: Joro - Събота, 28 Януари, 2012, 03:10:20
Ти не работеше ли в Н- Мобил ?
Баце питаш човек,който не знаеше на третия курс къде работи,човек който нямаше акъл и да погледне поне в документите за коя фирма работи. ;)
Аз баце в Европа съм пътувал в България ,не знам ква ми е цената ма су момента си седим безработен и кой как свирне за кръчме съм първа писта за разлика от теб работещия за 2000 евра ,с други думи ще ти го рекнем аз си живеем живота ти мислиш за пари ,тоест има разлика у нрава .
Ти кат си толкова отворен ми кажи,чий да го диря в Европа да диря тез 2000 евра ли,тц мерси оставам ти ги на теб.
Тва е от бацко и друго ти отперем кат питане мое ли видел ли си друг кат теб,врътнал 3-4-5 курса и да дава наклон на ората ,аз лично не съм видел.Иначе съм съгласен с теб сите майсторе на тоя занаят са из Европата уверих се вервай ми. ;)

loshdancho

Брей тя Европа голяма била, Освен  ,че си спомена Испания знаеш ли колко други си забравил. Като почнем от Русия  И бившите руски републики минем през Турция, Скандинавските страни няма да ги изброявам, а сетих се  я кажи как стои въпроса  в Британия. Все места с  2000 euro заплата... То Испания е ръководеща сила за транспортния бизнес в Европата... :D :D.
Абре откога Станахте толкова големи разбирачи по отношение на заплащане , май след първия курс. Преди ти казах трай си и работи  защото нямаш нищо повече  което да предложиш даже е по малко .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Тц не съм съгласен у наше село на ора таквиз им викаме факиро,та са се зачудих и друго,бацето врътна 4-5 врътки на двойка и оп на първата де както шушнеше нещо ко стана малко му парите,я да го бем па как стана тва,оти ми се чини ,че не са парите а е имало жмел и къде вика оня убавец ЕТ-....били е помолен поради ,,факирство,, ако мое да си взима багажецо и да лови света.Те тва е.

driver1

" ...То Испания е ръководеща сила за транспортния бизнес в Европата..." !!!???  :) :) :) :) :)  Смех! И кого ръководи, por favor? :) :) :)

driver1