• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността

Започната от admin, Сряда, 24 Ноември, 2010, 08:07:00

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Giorgio_bg

1100lv  20 дни !!!! Добре е !!! Тук в Италия  за 1100лв работим 5 дни ,не че шефа ни печели повече от българските,принуден е  да плаща тези пари ако иска да има шофьори,па ако ще да е на минус.......

Giorgio_bg

ET VIT-93

Цитат на: Giorgio_bg - Петък, 19 Октомври, 2012, 14:20:07
1100lv  20 дни !!!! Добре е !!! Тук в Италия  за 1100лв работим 5 дни ,не че шефа ни печели повече от българските,принуден е  да плаща тези пари ако иска да има шофьори,па ако ще да е на минус.......
:o ???Малиииииии :oоще един, де непознава парите :D. Тази сума момче единственно можеш, да я изкараш там за 5 дни, като Ти замятат мъд*те на една страна :D, заместваики женските прелести ;) :D ;D ;D.

ET VIT-93

stoil nedev

Цитат на: Giorgio_bg - Петък, 19 Октомври, 2012, 14:20:07
А бе ...... недей така бе човек !? Недей ги депресира горките превозвачи бе..... те и без друго им се иска да вземат да се "обесят" като им кажеш такова нещо ....пък ти им го и пишеш.
Току ги виж хукнали нанякъде с подмити дупета.... ;D ;D ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

ivopifeca

Цитат на: stoil nedev - Петък, 19 Октомври, 2012, 17:07:41
А бе ...... недей така бе човек !? Недей ги депресира горките превозвачи бе..... те и без друго им се иска да вземат да се "обесят" като им кажеш такова нещо ....пък ти им го и пишеш.
Току ги виж хукнали нанякъде с подмити дупета.... ;D ;D ;D

Още малко ще им е кефа и ще тръгнат и с неподмити да хукват,те са си перверзници,баика ;)

Giorgio_bg

ЕТ VIT-93 лесно можеш да се сдобиеш с информация за заплащането в Европа,друг е въпроса доколко ти е лесно да приемеш тези факти....Мен ме учудва наглоста на българските превозвачи ,които работят на същите навла да речем около евро на километър ,ползват далеч по ниските данъци и такси в България,нерядко не потдържат технически камионите си,плащат минимални осигуровки и т.н и все се оплакват от всичко и плащат на работниците си една трета от това което се получава в нормалните страни ,защото "това били парите в бг" Да заплатите в България са малки,но вашите шофьори са в чужбина,търпят лишения,стрес,далеч са от семействата си и още много жертви за които не ви пука...Не е ли нормално да оцените достоино техния труд.Разликата между вас бг работодателите и тези тук е много голяма-вие имате джипове,луксозни къщи,любовници и какво ли още не,а например моя шеф има скромна кола и дом,работи наравно и дори повече от нас,имаме си доверие,отчет е нещо непознато тук,цени се думата,уважението и професионализма.Жал ми е за вас, които не виждате накъде отива България заради прекомерната ви алчност-на всички родни капиталисти,политици и тези които смятате себе си за елит.Скоро ще се изяждате взаимно,като хищници които убиват повече от колкото им е нужно да живеят и унищожавайки света около себе си.....Какво да кажа повече? Видях колко струвате,коментара ви е елементарен...А за парите .....сега печеля около 2400 е за 24 работни дни,но не съм мн доволен,има криза някъква и тук.....миналата година взимахме по около 2800,стигал съм и до 3000 е .е  със здраве,тази работа не е за цял живот ,жертваме много,нормално е да посъберем някой лев и кой знае да живеем малко по спокойно.Успех.

doktora

Цитат на: Giorgio_bg - Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:30:44
ЕТ VIT-93 лесно можеш да се сдобиеш с информация за заплащането в Европа,друг е въпроса доколко ти е лесно да приемеш тези факти....Мен ме учудва наглоста на българските превозвачи ,които работят на същите навла да речем около евро на километър ,ползват далеч по ниските данъци и такси в България,нерядко не потдържат технически камионите си,плащат минимални осигуровки и т.н и все се оплакват от всичко и плащат на работниците си една трета от това което се получава в нормалните страни ,защото "това били парите в бг" Да заплатите в България са малки,но вашите шофьори са в чужбина,търпят лишения,стрес,далеч са от семействата си и още много жертви за които не ви пука...Не е ли нормално да оцените достоино техния труд.Разликата между вас бг работодателите и тези тук е много голяма-вие имате джипове,луксозни къщи,любовници и какво ли още не,а например моя шеф има скромна кола и дом,работи наравно и дори повече от нас,имаме си доверие,отчет е нещо непознато тук,цени се думата,уважението и професионализма.Жал ми е за вас, които не виждате накъде отива България заради прекомерната ви алчност-на всички родни капиталисти,политици и тези които смятате себе си за елит.Скоро ще се изяждате взаимно,като хищници които убиват повече от колкото им е нужно да живеят и унищожавайки света около себе си.....Какво да кажа повече? Видях колко струвате,коментара ви е елементарен...А за парите .....сега печеля около 2400 е за 24 работни дни,но не съм мн доволен,има криза някъква и тук.....миналата година взимахме по около 2800,стигал съм и до 3000 е .е  със здраве,тази работа не е за цял живот ,жертваме много,нормално е да посъберем някой лев и кой знае да живеем малко по спокойно.Успех.
Добре казано колега взе ми думите от устата затова от мен имаш един +

bojo

Цитат на: noemia - Понеделник, 15 Октомври, 2012, 11:54:44
За превишено каране затвор???? Никъде не съм чувала и чела да има подобни санкции за такова нарушение. Акт, много пари-да, ама затвор....Според мен се случва нещо друго. Сигурно ли е това което казвате?
чувал сьм,не знам колко е верно(знам как звучи) че дават до половин година,аз преди често пьтувах до New Port тва е на около 6.5часа от Dover на врьщане празен не спирах да почивам,докато колеги не ме предупредиха че нещата са сериозни
Божо

ivopifeca

Цитат на: Giorgio_bg - Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:30:44
Евала,колега,евалааа ;)

дядката

Стар ,огрухан,тъмносин МЕРЦЕДЕС хенгер с Плевенска регистрация.Ще го забележите от далече,това е "ВИТ-93" човече ;D

imter

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,така си го и представях.

ET VIT-93

Цитат на: дядката - Събота, 27 Октомври, 2012, 09:26:10
Стар ,огрухан,тъмносин МЕРЦЕДЕС хенгер с Плевенска регистрация.Ще го забележите от далече,това е "ВИТ-93" човече ;D
;)Да точно е описанието ;) ;D.Но,все пак ходи там,където другите немогат,а и за 2,000,000 км,мисля добре стои,а какво че мъцнеш ??? ;D За пореден път се убеждавам,че сме няколко,които правим впечатление за дълго ;) ;D.Браво,надписа си го драснал правилно. ;)

ivopifeca

Цитат на: ET VIT-93 - Събота, 27 Октомври, 2012, 14:25:50
                                                                                            ;)Да точно е описанието ;) ;D.Но,все пак ходи там,където другите немогат,а и за 2,000,000 км,мисля добре стои,а какво че мъцнеш ??? ;D За пореден път се убеждавам,че сме няколко,които правим впечатление за дълго ;) ;D.Браво,надписа си го драснал правилно. ;)
Нема значение,колко е стар и как изглежда-върши ли си работата на фаида е добре ;)Също и външния вид понякога лъже ;)А че ти си падаш малко професор и не мое ти разберем кво пишеш е отделен въпрос,ти маи се зимаш много насериозно като усмиваш новобранци тука-като мене,нали знаеш,че винаги че има по врели и отворени от тебе,само ,като ти гледам и четем приказките,те определям,като бая взимащ се насериозно :)

Бриги Магнито

Баце мислим,че между човек взимаш се на сериозно и човек оправащ се сам ,но лафещ много има разлика. ;)

ivopifeca

Може и така да е,аз само казвам какво впечатление ми прави колегата,постоянно взима на смех някого,който е сгрешил или незнае нещо,или пък някой каже нещо-колко,как и т.н.,а той веднага го контрира,абе все едно е едновременно насекъде  :)А пък може и така да е ;)

loshdancho

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 27 Октомври, 2012, 18:40:11
Баце мислим,че между човек взимаш се на сериозно и човек оправащ се сам ,но лафещ много има разлика. ;)
Ти нали си му адвокатче и не даваш дума да се издума....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.