• Welcome to Форум на българските шофьори.

Глоби!

Започната от bad_kras, Понеделник, 15 Август, 2011, 14:49:53

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

loshdancho

Що го не каза вчера...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

JoroBoro

JoroBoro

MagnuM

На входа на Банско от Добринище има камера, но не знам на колко снима може би над 60  ??? ??? ???
Също и на Гоце Делчев на СБА или КАТ често застават цивилни автомобили с камери вътре. Един от колегите изгоря там  :(
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

Rammbon

Като се замисля, това е най-платената работа в наши дни. Цял ден си седиш в колата и камерата снима. После и на 1% да си на комисион от глобите , ще си е пачка за месеца  ;D

Rammbon

Инфо от днес.
В София има 60 мобилни камери в частни коли.
В Бургас 5, в Пловдив 11, в Хасково 2, Пазарджик 4, Русе 9, В. Търново 4, Севлиево 2, Цалапица 1 .

JoroBoro

Шибаните унгарци. 800 евро че съм си бил съкратил малкото име на шайбата. Мамичката им.......... >:(

kron

Дааа колега от доста време глобяват за това.Кога не можеш да си събереш трите имана отпред на шайбата пишеш ги на гърба.То е било чудо сега в неделя от глоби на Надлаг

loshdancho

Цитат на: JoroBoro - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 11:10:33
Шибаните унгарци. 800 евро че съм си бил съкратил малкото име на шайбата. Мамичката им.......... >:(
Трите имена задължително и то както са по л.к. : Фамилия, име, презиме. Без съкращения.
Аз си пиша фамилията отгоре, а после на линията си пиша името и презимето, много внимавам какви шайби взимам...
Има такива, на които  е стеснено мястото от името на фирмата произвела шайбите.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: kron - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 11:25:46
Дааа колега от доста време глобяват за това.Кога не можеш да си събереш трите имана отпред на шайбата пишеш ги на гърба.То е било чудо сега в неделя от глоби на Надлаг

Той колегата май и първото не го е писал, например: "М. Илчев". В Европа, мисля няма проблеми и така. Инак се е чувало за доста големи глоби за не написано презиме, от 80 евро. Началото на юни, взех един приятел, вече не е, на двойка. По едно време забелязах, че от първото име пише една буква и точка, то е и по-дълго. Изтръпнах, каза че така си кара, по Испания, Франция, Германия.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

!.!.!

За не написана дата на някоя от шайбите - 400 евро .
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

loshdancho

Би трябвало да си отворим една отделна тема за глобите в Унгария.
За не сметнат резултат  на изминатите километри -глоба(не приключена шайба).
За не писане на инициалите на страната в скоби, в която е сложена и приключена шайбата-глоба(не приключена шайба).
За не писане  на :дата, град или каквото и да си пропуснал-глоба минимум 160€( не приключена шайба).
За правописни грешки -глоба.
За писане  на име, презиме, фамилия- глоба, пише се така както е по лична карта фамилия, име, презиме.
Не се съкращават и пропускат имена иначе глоба.
За оставяне на тахограф на почивка до като чакаш на опашка-глоба.
Даже искат да им покажеш кога си натоварил камиона и дали през това време на товарене тахото е било на друга работа.
По някой път искат :да им се покаже как е бил тахографа на предишната граница. Трябва да  бил на друга работа.

В момента на влизане в унгарски терминал се извършва друга работа. на опашката може и на разположение, но в терминала си на чукчета обезателно, защото извършваш дейност(оправяш документи, купуваш винетка, отваряш ремаркето и т.н.). Доста често се разхождат и се качват да погледнат точно как си оставил тахото.

Станимир

Колега,днес към 9ч минах границата.Половин час ме ровиха накрая ме изгониха,не можаха да се заядат за нищо.

Rammbon

Биг Брадър по шосетата

loshdancho

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 20:58:53
Биг Брадър по шосетата
Малиии не предполагах, че е толкова грозна гледката....и страшна даже.

admin

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 19 Ноември, 2012, 21:17:22
Малиии не предполагах, че е толкова грозна гледката....и страшна даже.

Почти като онази карта с черепите за "немските" туристи от началото на 90-те години.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!