• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьорската 2012,дойде!

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Понеделник, 15 Август, 2011, 20:38:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци търсете си работа,краят дойде.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

bad_kras

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 15 Август, 2011, 20:38:44
Момци търсете си работа,краят дойде.

Много ми е интересно как ще си пристяга коланите?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Trucker_Boy

Това за мен е просто неосъществимо поне до 2050 ! ;)
Какво като може да връща на зад и да тръгва напред .....
Цена на един такъв камион от "бъдещето" ще бъде с пъти по-голяма от тази на нормалният,поддръжка също.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Сигурно и товарителница и CMR ще искате да пише,чудим се колко шайби назад ,че му дират.

loshdancho

Няма почивка за това чудо (тая гад мръсна ще ни взема работата) сигурно само ще обикаляме покрай него да редим паленца и пишем док. май ще станем докери и такелажници. Ако до тогава не е свършила глобално нафтата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Trucker_Boy

Цитат на: loshdancho - Вторник, 16 Август, 2011, 09:43:38
Няма почивка за това чудо (тая гад мръсна ще ни взема работата) сигурно само ще обикаляме покрай него да редим паленца и пишем док. май ще станем докери и такелажници. Ако до тогава не е свършила глобално нафтата.

Не се плашете в близкото бъдеще няма да стане .....
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Мен от не бой се ме е страх,кога са ми го казали се патим.
Момци от са да си заплюем едно мотокарче ако мое,че с правопису съм на Вие.

dino412

Чудно кой ще дерат ДАЙ-яджийте.Май и тех ще пишем безработни.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

abator

Мани го тоя бот бе! Първата българска дупка и ще тръгне като див трактор из нивите  ;D

Trucker_Boy

Цитат на: abator - Вторник, 16 Август, 2011, 22:12:31
Мани го тоя бот бе! Първата българска дупка и ще тръгне като див трактор из нивите  ;D

Евалаа за голямото значение на инфраструктурата не се бях сетил......
В по-развитите страни тези "ботове" ще бъдат факт доста по-рано ,докато тук знаете как е !
www.sbps.eu

loshdancho

Ще има наплив от германски гастербайтери останали без работа  заради "бота".  ;D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: loshdancho - Сряда, 17 Август, 2011, 10:38:11
Ще има наплив от германски гастербайтери останали без работа  заради "бота".  ;D
И не само бре оно и пароците тука ще са поечко дотогава  ;)

godji

Щом са оставили волана , значи си трябва и шофьор ! Виж ,ако имам един такъв да ми разтоварва и товари камиона ще съм много доволен - аз си почивам , а той товари  ;) дано може да си пуска сам шайбите  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

bad_kras

Цитат на: godji - Четвъртък, 18 Август, 2011, 22:05:57
Щом са оставили волана , значи си трябва и шофьор ! Виж ,ако имам един такъв да ми разтоварва и товари камиона ще съм много доволен - аз си почивам , а той товари  ;) дано може да си пуска сам шайбите  ;D
Или ще искат така на двойка да се кара!

godji

Цитат на: bad_kras - Четвъртък, 18 Август, 2011, 22:12:07
Цитат на: godji - Четвъртък, 18 Август, 2011, 22:05:57
Или ще искат така на двойка да се кара!
На двойка ще трябва и девойка за да не е скучно  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji