• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нема такава държава

Започната от admin, Понеделник, 15 Август, 2011, 21:22:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Само в България след 45 години репресии и диктатура народът си избра същите:
Седмото велико народно събрание е Велико народно събрание на Република България, което е свикано в резултат на първите след Деветосептемврийския преврат свободни и демократични избори в страната, проведени на 10 юни 1990. Основна цел на събранието е изработване и приемане на Конституция на Република България. Събранието работи от 10 юли 1990 до 2 октомври 1991 г., когато се саморазпуска. Гласуват 6 976 620 или 90, 79 % от всички имащи право на глас. БСП получава 52,75 % от гласовете, СДС - 36 %, ДПС - 5,75 % БЗНС - 4 %, Отечествен съюз - 0,5 %

Само в България след дълго скимтене, плюене, тръшкане и дълбока амнезия си избрахме такова представителство, че тъкмо месец след изборите страната е пред гражданска война...

Не знам кой акъл да му имам на българина - първия ли, втория ли...

То такава държава май има, ама такъв матр'ял /народ/ НЕМА!!!

Roshko

driver1

Не сме го избирали. Каквото и да ми приказват - изборния резултат е ясен. Защото хората не са гласували за тази коалиция, тъй като тя не беше обявявана предварително. Хората са гласували за ГЕРБ, за БСП, за ДПС, за АТАКА...Вотът им беше подменен чрез политическа проституция и кръвосмешение, а рожбата на кръвосмешението я видяхме каква е.

driver1

Roshko

Каквото им сервирахме - това папкат, да им е сладко, а на нас дупе да ни е яко. Върнахме държавата поне с 15-20 години назад. Напускането на страната вече не е емиграция, а евакуация!

Любопитен съм кога ще са следващите избори и какъв ще е резултатът. Готов съм да се обзаложа, че няма да е значително по-различен от последния...!

Monster

Цитат на: driver1 - Неделя, 16 Юни, 2013, 14:31:00
    Не сме го избирали. Каквото и да ми приказват - изборния резултат е ясен. Защото хората не са гласували за тази коалиция, тъй като тя не беше обявявана предварително. Хората са гласували за ГЕРБ, за БСП, за ДПС, за АТАКА...Вотът им беше подменен чрез политическа проституция и кръвосмешение, а рожбата на кръвосмешението я видяхме каква е.
Ама защо се карате ГЕРБ-БСП-ДПС е тайната коалиция или други му викат статуквото.
Те ползват едни и същи обръчи, медии,банка и т.н. само се карат за пред хората, а иначе заедно си пият и ядат в и около парламента.

driver1

Цитат на: Monster - Неделя, 16 Юни, 2013, 15:27:22
Ама защо се карате ГЕРБ-БСП-ДПС е тайната коалиция или други му викат статуквото.
Те ползват едни и същи обръчи, медии,банка и т.н. само се карат за пред хората, а иначе заедно си пият и ядат в и около парламента.

Това просто не е вярно, а теория на конспирацията.
   Не видях АТАКА в това изреждане, или те единствени са чисти?

Monster

Цитат на: driver1 - Неделя, 16 Юни, 2013, 15:41:20
   Това просто не е вярно, а теория на конспирацията.
   Не видях АТАКА в това изреждане, или те единствени са чисти?
АТАКА съм пропуснал!

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 16 Юни, 2013, 14:48:51
Каквото им сервирахме - това папкат, да им е сладко, а на нас дупе да ни е яко. Върнахме държавата поне с 15-20 години назад. Напускането на страната вече не е емиграция, а евакуация!

Любопитен съм кога ще са следващите избори и какъв ще е резултатът. Готов съм да се обзаложа, че няма да е значително по-различен от последния...!

За съжаление е така.В близките години няма да се оправим.Както е тръгнало ще останем само пенсионери и братчеди... ::)

К.Малчев

Вече в много институции има пост-терминали за плащане на таксите с дебитни или кредитни карти,но не го афишират.Питайте и плащайте по този начин,ще ви спести и няколко пъти нареждане на една и съща опашка.
Обучение,транспорт,курсове,карта,за,квалификация,на,водача,на,МПС,
професионална,компетентност,за,ръководители,на,транспортна,дейност,
лицензиране,консултации,в,областта,Транспортни, Международен,Карго,Спедиция,логистика, Комбиниран

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Без коментар!

Уникален ръчно произведен роял на световноизвестната фирма "Блютнер" е бил унищожен и отишъл за подпалки, се вижда от видео, разпространено в портала за споделяне на видео youtube.

Би Ти Ви съобщи, че произшествието е станало в Младежкия център в Димитровград, а за него са алармирали членовете на Духовия оркестър на града.

Пред телевизията директорът на центъра Христина Ташева обяснява, че роялът е бил негоден и сравнява ситуацията със счупен хладилник, който собствениците му изхвърлят, вместо да поправят.

В общината има още няколко такива инструмента, местонахождението на които сега се установява, информира репортажът на Би Ти Ви.

Източник: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/09/23/2147001_unikalen_roial_otide_za_podpalki_v_mladejki_centur_v

driver1

Цитат на: admin - Понеделник, 23 Септември, 2013, 20:05:15Без коментар!

Уникален ръчно произведен роял на световноизвестната фирма "Блютнер" е бил унищожен и отишъл за подпалки, се вижда от видео, разпространено в портала за споделяне на видео youtube.

Би Ти Ви съобщи, че произшествието е станало в Младежкия център в Димитровград, а за него са алармирали членовете на Духовия оркестър на града.

Пред телевизията директорът на центъра Христина Ташева обяснява, че роялът е бил негоден и сравнява ситуацията със счупен хладилник, който собствениците му изхвърлят, вместо да поправят.

В общината има още няколко такива инструмента, местонахождението на които сега се установява, информира репортажът на Би Ти Ви.

Източник: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/09/23/2147001_unikalen_roial_otide_za_podpalki_v_mladejki_centur_v

Гледах и кой знае защо не бях учуден, макар и потресен от това варварство.
      Димитровград! Крепост на комунизма. Не сменил дори името си според преоценките на съвремието. В този град са се заселили, отгледани и възпитани поколения болшевици. И те решават проблемите по болшевишки. Тая безмозъчна директорка сравнила рояла с хладилник, кой я сложи за шеф на културна институция? Това ми прилича на действията на комисарка в театър...

admin

gvardeec

И аз да ревна...Обичам Родината мразя държавата....Та отивам аз у Софийско ИААА което се намира в кв Левски за една консултация,че съм нов в занаята и там какво да видя гишета направени една дупка 5 см и трябва да се разбереш с сърдита девойка като около теб има 20-30 колеги шофьори бакшиши и подобни на мен...?!??!Тази кокошка се оказа че разбира по малко и от мен и реших че ще ходя на центъра (и аз при големите клечки) на Гурко 5....и си викам тука ще да е по бяла работата...Спират ме на входа охраната и ми викат обади се на оня телефон и търси г-жа еди коя си търся я аз ама я няма вдига някаква друга вика звънни след 10 мин....Звъня след 10 мин никой няма....след още 10 ми вдига въпросната г-жа и ми вика като съм готова ще висе обядя чакам около 20 и се появява една жена вика 'Вие кой чакате' Викам г-жа еди коя си тя вика 'Аз съм" и си викам сега е отидем ще седна ще запиша кво ми трябва а тя направо във фоаето и ми вика това това и това ти трябва....И си викам тая ако е забравила нещо да ми каже си такова таковата...Та пътя ще е дълъг и осеян с препядствия....

batalov80

Каква ти държава-анархия ще сложи по-голям ред.Тя държавата се изнесе в чужбина.Останаха само пенсии,братчеди и некадърни политици.

bruto

Аз просто не издържах....нямах избор,две деца на мене чакат....и заминах(случайно).Или по-скоро ме изгониха по най-бруталният начин(пак случайно).Не им се сърдя,май добро ми направиха.....,но ме боли,боли ме за дома,за близки и другари.Ноооо най-лошото е ,че и на децата казвам "само чужбина" .....е така ли трябваше да стане.Тези политици шибани ще ни вкарат в гражданска война и не ми се мисли какво следва,е аз като родител съм взел решение...многоооо жалко ,но решението за мен(лично) е емиграция......съжалявам.

bruto