• Welcome to Форум на българските шофьори.

В коя държава бихте предпочели да живеете.

Започната от tirtonev, Вторник, 16 Август, 2011, 00:38:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tirtonev

След прочетеното в темата,,Няма такава държава",реших да отворя нова тема.Според мен,най -хубавата държава за живеене е Холандия.Страхотно съм впечетлен от тази държава.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

tirtonev

запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

trenti

Швеция, Япония, Австралия или онова малкото Люксембург където минималната работна заплата е 1000 и нещо си евро  ;D
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

admin

Цитат на: tirtonev - Вторник, 16 Август, 2011, 00:38:29
След прочетеното в темата,,Няма такава държава",реших да отворя нова тема.Според мен,най -хубавата държава за живеене е Холандия.Страхотно съм впечетлен от тази държава.

Още един глас за Холандия. И според мен тази държава е доста добро място за живеене.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Интересна тема! Преди няколко дена разглеждах едни снимки на една моя съученичка, която живее и работи в Норвегия. Е, за мене, те това е държавата! Значи, там няма ЕС, няма расизъм (като изключим събитията от преди 3 седмици), а закона е направен за човеци! Същото ми е и мнението за Швейцария! Е, и Холандия!

!na

Моето място е тук!
Обичам страната, Държавата - не.
Но корените ми са тук, всичко и всички, които обичам са тук.
Затова избирам да остана с всички последствия от това.
По света има много хубави места, бих ги обиколила всичките, но искам да знам, че винаги ще се връщам.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

За съжаление неприятни неща се случиха в държавата, която е избрана за най-доброто място за живеене. Но никой не е застрахован от подобни неща.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Цитат на: !na - Вторник, 16 Август, 2011, 08:19:07
Моето място е тук!
Обичам страната, Държавата - не.
Но корените ми са тук, всичко и всички, които обичам са тук.
Затова избирам да остана с всички последствия от това.
По света има много хубави места, бих ги обиколила всичките, но искам да знам, че винаги ще се връщам.
Всеки има право на мнение! Аз уважавам всяко едно, независимо дали  ми допада или не! Сори, ама след едно кратко мое отсъствие, тука забелязах хората по-състарени и оклюмали. В приказката им негодувание, жал, тъга, егоизъм и тн. Това не са добри фактори за добър живот, дори и на старини. Моите хора са от бедното съсловие, каквито са повечето в BG.
  Богатия се крепи на лъжи, измами, мошеничество и най-вече безнаказаност. А сега, в една държава, като не властва закона и цари беззаконие, това справедливост ли е? Не мисля! А къде закона няма власт, няма и държава! (мое лично мнение)

bad_kras

В Холандия и Дания е за предпочитане от мен. А защо не и в Германия. В тези държави с нашата професия ( който има документи работни ) се изкарват горе долу добри пари и се живее нормално. Като казвам нормално това е : че няма да ти вземат 27-30 евро за един лист А4 и ако работят двама от семейството не е никакъв проблем да си плащаш и квартири и всички ежедневни разходи и пак да ти останат за почивка през лятото! Няма да ти преровят къщата за старо желязо , няма всеки път като идеш на доктор - плащай потрбителска такса и т.н. При тях повечето неща са уредени с застраховки , абонаменти  и всичко което е удобно за едно семейство!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

JoroBoro

Аз живях, и работих 1-на година в Германия. Не мога да правя сравнение с другите държави, защото минавам на бързо от там, но в ДЕ, ако знаеш езика, гладен няма да останеш. С една зaплата спокойно живее три членно семейство. Без да се лишава, и без да се притеснява, че ако детето настине, дали няма да му объркат диагнозата.
Единия ми крак сега пак е там, остава и жената да се навие :)

georgi87

Мойте държави са Русия и бившите републики.

loshdancho

В Гърция преди кризата , но с легални документи  и работа като шофьор-добри пари взимат.  Постигнали са комунизма .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

!na

Цитат на: georgi87 - Сряда, 17 Август, 2011, 09:54:53
Мойте държави са Русия и бившите републики.

според мен така мислиш, заради един субективен (НО) фактор  ;) :D

georgi87

Не е точно така. С Илиян чакаме тия дена да ни се обадят от 1 фирма и ще ходим на двойка за Русия с хладилник.

Причина за редакция: Две поредни публикации!

!na

Георги, стискам палци всичко да е наред!

На останалите - сори за спама.

bat MIRKO

Чета,аз съм за ХОЛАНДИЯ.Не знам защо но много ме кефи тази държава.

bat MIRKO