• Welcome to Форум на българските шофьори.

А като те упоят , какво става?

Започната от bad_kras, Събота, 20 Август, 2011, 14:10:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Така става и като те упоят - мой колега , след като са го упоили и обрали!!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

admin

Какво точно се е случило на колегата?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 20 Август, 2011, 14:12:19
Упоен (напръскан) и обран в ранната утрин . Той става и тръгва без да се усети и знае какво прави ..... и ето резултата. В болницата (след изследванията са установили  упойващи вещества в дробовете). За щастие се разминал без контузии! Да е жив и здрав!

Trucker_Boy

Цитат на: bad_kras - Събота, 20 Август, 2011, 14:16:22
Упоен (напръскан) и обран в ранната утрин . Той става и тръгва без да се усети и знае какво прави ..... и ето резултата. В болницата (след изследванията са установили  упойващи вещества в дробовете). За щастие се разминал без контузии! Да е жив и здрав!

Да е жив и здрав ,но след като е бил упоен и станал сутринта не е ли усетил ,че нещо не е наред ами е тръгнал на път ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

bad_kras

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 22 Август, 2011, 16:46:46
Цитат на: bad_kras - Събота, 20 Август, 2011, 14:16:22

Да е жив и здрав ,но след като е бил упоен и станал сутринта не е ли усетил ,че нещо не е наред ами е тръгнал на път ?
Нищо , трябвало да става в 6.30 , а се събудил в 7.30 и се паникьосал че се успал и веднага запалил и тръгнал. После се свестил до дърветата ( не помни дори как е стигнал до там - а това било на 10-15 км от бензиностанцията където е нощувал -това се случва в Холандия) , поне така обясняваше и по дигиталната карта тточно тогава е тръгнал. После видял че му няма лаптопа,2телефона и около 20 евро на монети които били в чашка на таблото (другите пари били скрити). Големи неприятности после - изследвания дали бил наркоман , какви цигари пушел - а на камерите на бензиностанцията само ремаркето му се виждало. И не можаха да разберат кой го е обрал.

scaniavolvo

Татко така го упоиха в Испания,но за късмет по време на голяма пауза.По-обед се събужда и вика нещо ме драска гърлото и след това вижда дрехите си разпиляни по паркинга.Взеха му телефони и към 1000 Е,но добре ,че поне му оставиха документите.

driver1

Аз съм упояван и обиран във Франция (случая съм описал тук в някаква тема). В моя случай се събудих със страховито главоболие, което отдадох на отравяне с изгорели газове от предната вечер, но иначе бях в кондиция за да шофирам. Напуснах паркинга на сутринта и след няколко километра застигащите ме коли започнаха да ми светкат и се оказа, че задните врати на ремаркето са отворени и са разтоварени осем (!) палета с кашони с маркови маратонки.

doktora179

Цитат на: driver1 - Вторник, 06 Март, 2012, 15:43:45
 Аз съм упояван и обиран във Франция (случая съм описал тук в някаква тема). В моя случай се събудих със страховито главоболие, което отдадох на отравяне с изгорели газове от предната вечер, но иначе бях в кондиция за да шофирам. Напуснах паркинга на сутринта и след няколко километра застигащите ме коли започнаха да ми светкат и се оказа, че задните врати на ремаркето са отворени и са разтоварени осем (!) палета с кашони с маркови маратонки.

Тигър ти като тръгваш не поглеждаш ли дали камиона е наред да го огледаш все пак си е път ?

driver1

Цитат на: doktora179 - Сряда, 07 Март, 2012, 16:02:54
Тигър ти като тръгваш не поглеждаш ли дали камиона е наред да го огледаш все пак си е път ?

Естествено, че го оглеждам, мерси за напомнянето. Но точно в този случай не погледнах и отзад, защото наистина много ме болеше главата и си плиснах шепа вода и побързах да тръгна.

Дамян Йончев

Мене като ме упоиха в Румъния сутринта в 6 часа едвам станах пареше ми на гърлото все едно бях пил цяла нощ..Гадеше ми се и както си миех зъбите като погледнах капачката я няма олято в тревата със нафта... Леко беше ми отворен десния прозорец и люка.

ivelin21

Какво представлява това упояване с какво се пръска или в камиона хфърлят нещо ?

bad_kras

Цитат на: ivelin21 - Неделя, 03 Юни, 2012, 16:40:06
Какво представлява това упояване с какво се пръска или в камиона хфърлят нещо ?

Спрей упояващ някакъв , със игла вкарвали я през гуменото уплътнение на вратата.  Или през печката и парното . Поне колега така ми каза , че видял едни как през вратата започнали да пръскат и той запалил камиона и се разсвирил и ония избягали , после дошла линейка  при този колега ( немец бил) , едвам го събудили.

chefolini

Малко е стара темата,но за да не отварям нова ще пиша тук.Това със пръскането практика от около година,преди беше само във Англия но от горните постове явно вече не само там!
   Препоръчвам,мини коланче (става и голям колан )или импровизирани стопери на ключалките на вратите!Аз съм със коланче,който си купих от Практикер.Когато ми се наложи да нощувам на съмнително място се заключвам и опъвам колана от врата до врата,притягам леко и тва е!Не съм на 100% спокоен но поне документи,пари,навигация,лаптоп и.тн ще си останат при собственика..:),но като цяло нека не се случва на никой!

grants

Страшно е и то много.Гадовете не мислят че по този начин може да убият човека в камиона.Дано на никой не се случва. Лек път на всички.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Rammbon

Чувал съм , чета тук, виждал съм и съм бил обект на нападение. Трябва да се измисли нещо, да се пазим. Който има радиостанция, може да вика за помощ и да му се помага. Тези гаменчета трябва да  се изхващат и да си получат урока, преди да се предадат на властите, щото онези ще ги пуснат и белите пак ще стават.
Едно опасно място и през деня си остава паркинга пред завод Дружба в Пловдив. Там се краде, нафта, гуми, от кабината каквото могат и др. Може и пазача да е с тях, може и да е, а може и колеги да действат. Но там е опасно, особено в тъмната част на нощта. Пазете се !

Rammbon