• Welcome to Форум на българските шофьори.

Автомагистрала "Тракия"

Започната от admin, Събота, 20 Август, 2011, 22:49:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Ето как върви строителството на автомагистралата. Дано се спазят сроковете и догодина най-после да пътуваме към Бургас като нормални хора.

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Димитър Гебшеменов

Големи икономии-заплатата на шофьор в ТРЕИС е около 600-700 лв. >:(
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Trucker_Boy

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Събота, 20 Август, 2011, 23:23:24

Държавата ли е виновна ,че фирма ТРЕИС дава на свой служител възнаграждение 600-700лв ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Димитър Гебшеменов

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 22 Август, 2011, 16:41:55

Държавата ли е виновна ,че фирма ТРЕИС дава на свой служител възнаграждение 600-700лв ?

-Дa.Още при спечелването на търга беше ясно това.На хората им трябва магистрала,за заплати нема да говорим...

Trucker_Boy

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Понеделник, 22 Август, 2011, 16:55:46
Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 22 Август, 2011, 16:41:55

-Дa.Още при спечелването на търга беше ясно това.На хората им трябва магистрала,за заплати нема да говорим...

По мое мнение не си прав защото  :
1.държавата възлага обществена поръчка
2.обществената поръчка се печели от фирма ТРЕИС (а може и да не спечели българска фирма)
Защо точно държавата да определя колко пари ще взима човек работещ в фирма ТРЕИС ?
Вече ако от фирмата са направили някакви планове за възнагражденията с цел спестяване на пари и печелене на търга вече е друг въпрос.(ТРЕИС не е държавно дружество ,нали ?)
www.sbps.eu

admin

По мое мнение и двамата не сте прави. Първият не харесва възнаграждението. Може да не е много голямо, но принципно ако останалите неща в работата са добре, може би не е чак толкова малко. Проблемът е, че искат за тези пари да работиш като робот. Вторият пък оневинява държавата. Ти забрави ли как само преди месец заловиха с подкуп едни старозагорски служители от ДАИ? И че тези същите са си затваряли очите за претоварените камиони и недоспалите шофьори.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Понеделник, 22 Август, 2011, 17:52:00
По мое мнение и двамата не сте прави. Първият не харесва възнаграждението. Може да не е много голямо, но принципно ако останалите неща в работата са добре, може би не е чак толкова малко. Проблемът е, че искат за тези пари да работиш като робот. Вторият пък оневинява държавата. Ти забрави ли как само преди месец заловиха с подкуп едни старозагорски служители от ДАИ? И че тези същите са си затваряли очите за претоварените камиони и недоспалите шофьори.

Защо пък с поста си по-горе да оневинявам държавата ?
Просто е интересно как всички фирми си измиват ръцете с държавата.....
www.sbps.eu

Димитър Гебшеменов

Държавата-не съм намесвал...Просто казах мнение откъде са тези икономии.... ;)

godji

Тези икономий са капка в морето ! Истинските ще лъснат след откриването и първия дъжд . Още до 2-я месец ще има изрязани ленти от асфалта и кръпки  >:(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: godji - Понеделник, 22 Август, 2011, 22:08:29
Тези икономий са капка в морето ! Истинските ще лъснат след откриването и първия дъжд . Още до 2-я месец ще има изрязани ленти от асфалта и кръпки  >:(
Сефте.Нема а забравим прехвалената южна дъга след първио по сериозен дъжд то беха изплавали тръбите на каналите то дъжда спря ма Венецията си остана 2 дена,то гражданска защита то полиция пожарна багери копаха чисто новият асфалтец ,бе инженерно решение яко си е.Ко ли че стане при 2 дена дъждец бем ли го,сигур че потънат мостетата.
:) :) :) :) Избори идат бре агитирам ВИ  :) :) :) :) :) :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ