• Welcome to Форум на българските шофьори.

ТИР се преобърна, загина шофьорът

Започната от admin, Вторник, 23 Август, 2011, 12:30:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Мъж загина, след като ТИР се преобърна на главния път София-Варна. Инцидентът е станал в района на с. Балван, област Велико Търново.

При него камион, натоварен с трупи, се е преобърнал. Загиналият е шофьорът на тежкотоварното превозно средство. Водачът е починал в резултат на удара.

На пътя има разпилени дървени трупи.

От 8:15 часа е въведен пропускателен режим чрез регулиране на движението в едното платно, посочват от АПИ.

Движението ще бъде напълно възстановено след разчистване на пътя.

Източник: http://news.ibox.bg/news/id_308439652
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

За мен това нещастие е дошло точно от липсата на контрол!
Всички знаем по това време на годината как всички превозващи дърва не спазват никакви почивки с цел по-голяма печалба.....
Съболезнования на близките ,жалко за човека.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Димитър Гебшеменов

:( :( :(Мир на праха му....Миналата седмица един колега от Кълвача едва не загина на 130-ти от недоспиване,този колега  загина най-вероятно от претоварване...Какво да кажа-Няма такава държава...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!na

Нека почива в мир човека!  :'(
Вече нямам нито сили, нито думи да пиша за тези неща...стоя пред монитора, чета, влизам и излизам от темата, пак чета и нямам сили....
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Бог да го прости. Аз също нямам сили да възприемам повече такива новини. Идват ми напоследък в повече. Катастрофи е имало и ще има. Но изглежда ние самите не правим нищо, за да пътуваме по-безопасно. И отново ще упрекна държавата в лицето на полицията, оторизирана да създава ред и сигурност в движението.

godji

Всичко си е от манталитета на българина ! Един човек каквото сам направи на себе си ,никой друг не може да му го направи . Държавата и полицията не ги оневинявам , но те не са слънце да огреят навсякъде ! Да почива в мир колегата :(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

Цитат на: godji - Вторник, 23 Август, 2011, 18:55:30
Всичко си е от манталитета на българина ! Един човек каквото сам направи на себе си ,никой друг не може да му го направи . Държавата и полицията не ги оневинявам , но те не са слънце да огреят навсякъде ! Да почива в мир колегата :(

Ужасно си прав, че е от манталитета. Полицията е само едно допълнение към безумството на един народ. Ето една статия от днес, която донякъде обяснява нещата.

http://www.webcafe.bg/id_821210020_Byasno_karay_na_cherveno

antoniyu

Мир на праха му.

Без коментар защото нямам думи.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

bad_kras

Бог да му прощава всички грехове на колегата !    Колеги приканвам всички , колкото и да сте нередовни ( било с тонаж , било с шайби , било и с каквото било.....) , спирайте да си починете - час , два - няма толкова да свършите по рано!   Работата край няма - а колкото и да сте нередовни (не по ваша вина ) , пари са се изкарвали и пак ще се изкарват - дали по малко или повече - ПАРИТЕ НЕ СА ВАШИЯ ЖИВОТ!!!    Бог да го прости!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***