• Welcome to Форум на българските шофьори.

Аварии и повреди по пътя

Започната от bad_kras, Петък, 26 Август, 2011, 17:46:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Не е приятно когато нещо се повреди по време на курс , нали?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

admin

Имам един познат, който почти на всяко пътуване ползва депонаж. Невероятен карък е. Последно му се беше развалил стартера и ремонта беше излязъл над 1000 евро. А депонажите обикновено ги вика като закъса в някоя поляна. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

godji

Е защо точно МАН трябваше да снимаш   :(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bad_kras

Цитат на: godji - Петък, 26 Август, 2011, 20:17:51
Е защо точно МАН трябваше да снимаш   :(
Защото този МАН карах преди доста години и така ме изостави на А3 в Германия , че ми е мъка като се сетя. В ремонта на Ашафенбург загуби скоростите , ама никаква скорост не влизаше. И бях в изключително приключение.

Бобо89

M6 Stoke-on-Trent,аварирал автокран не знам колко тона е обаче го дърпаха 2 влекача.

dino412

Па кат му бройм тръкулцата и му гледам крановата уредба около 50-60тончета че дойде некъде да е.Та нормално да го теглат двамца че ако е един мое после и за него да пращат помощ.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Бобо89

Четири такива МАН-а работят за него.Носят му принадлежностите ;D

Joro

Аз съм спирал много пъти да помагам ,един път спуках гума на Прага на околовръсното , е никой не спре и да ме напсува .... Колегиалност .

Бобо89

Така е баце.Има някой фирми,в които е забранено на шофьора да пипа каквото и да е по камиона освен масла и антифриз.Като стане нещо тел 112.Те не очакват някой да им спре така,че за това и те не спират.

dino412

Цитат на: Бобо89 - Вторник, 20 Март, 2012, 22:12:20
Четири такива МАН-а работят за него.Носят му принадлежностите ;D
Е пиши готогава и 60+тона.
Цитат на: Joro - Вторник, 20 Март, 2012, 22:23:41
Аз съм спирал много пъти да помагам ,един път спуках гума на Прага на околовръсното , е никой не спре и да ме напсува .... Колегиалност .
Колега Аз пропаднах в една дупка на ВиК не добре утъпкана на околовръстното на родния Ми град в който се познаваме 85% от колегите. Познай кой спря и Ми помогна след като минаха поне 10 Мой познати с хиляди безмислени извинения.Колега Турчин човека спря без да направя какъвто и да е жест или мимика към Него изтегли Ме усмихна се и си замина.Е в тоя момент Ми идеше да закреща та да се разцепи земята от яд че съм българин.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

m_green

На мен са ми спирали само в чужбина, в България - няма начин...

бг - България ли е?
                                     ...С главна буква е.

Joro

Турчина ше спре да  , иначе на митница турчина е говедо ще згази но на пътя ще спре и  ще ти помогне , за което евала .

VALKATA:

Бобо89

Защо на обратно го закача?Да не е свършил диференциала или е автоматик ?

Бобо89