• Welcome to Форум на българските шофьори.

Австрия

Започната от admin, Петък, 26 Август, 2011, 19:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Столчето в Австрия. Сигурно повечето от Вас са го виждали.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

bad_kras

Това е катедралата св.Стефан на пъпа във Виена , само че отвътре. Страшна красота е!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

antoniyu

Да,но от доста време не,липсва ми.Сега минавам през Шпилфелд,Грац и Зубен

Този стол е от Нюрнберг.

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

bad_kras

Цитат на: antoniyu - Петък, 26 Август, 2011, 19:26:33

Този стол е от Нюрнберг.

Този стол е в Австрия бе. Виж циментовия бордюр дето разделя аутобана . Покрай Нюрнберг няма такава разделителна бетонна ограда! А това XXL Lutz мисля че беше преди HAAG посока Зубен от дясно!

antoniyu

Цитат на: bad_kras - Петък, 26 Август, 2011, 19:35:34
Този стол е в Австрия бе. Виж циментовия бордюр дето разделя аутобана . Покрай Нюрнберг няма такава разделителна бетонна ограда! А това XXL Lutz мисля че беше преди HAAG посока Зубен от дясно!
[/quote]

Съжалявам за объркването,не се качиха снимките и за това се получи това.
Знам къде е този стол.
цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

В Австрия си е столчето. На аутобана отляво от Зубен към Виена. Но съм го снимал отдавна и сега не се сещам точно къде е. Обаче тези XXX Lutz имат доста магазини и може и на друго място да имат в Австрия такъв стол.

antoniyu

Цитат на: admin - Петък, 26 Август, 2011, 20:16:02
В Австрия си е столчето. На аутобана отляво от Зубен към Виена. Но съм го снимал отдавна и сега не се сещам точно къде е. Обаче тези XXX Lutz имат доста магазини и може и на друго място да имат в Австрия такъв стол.

Този последният от снимката

Той е в Нюрнберг,а другият е след отбивката на магистралата за Чехия,поне така си спомням.
цигарените кутии?

SOLAR

Цитат на: bad_kras - Петък, 26 Август, 2011, 19:35:34
Цитат на: antoniyu - Петък, 26 Август, 2011, 19:26:33
Този стол е от Нюрнберг.
Цитат на: admin - Петък, 26 Август, 2011, 19:00:25
Столчето в Австрия. Сигурно повечето от Вас са го виждали.

Е не се карайте де ! Намира се на автобана до Asten, след Haag посока  Linz в дясно. Наскоро разтоварвах там. А в Австия е пълно с тях.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Тариката

Колеги качете снимки от Св. Валентин, ако имате!

SEMPER

Аз имам, но са на друг комп, ще гледам да проверя тези дни дали съм снимал нещо навън или само вътре в кръчмите.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната