• Welcome to Форум на българските шофьори.

Катун на Годината

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 28 Август, 2011, 13:53:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Гласувайте за вашият фаворит! :D

Iveco
50 (31.6%)
DAF
44 (27.8%)
Mercedes
64 (40.5%)

Общ брой гласове: 156

rider777

Абе момчета,,, ако искате да сте добре в Живота учете за доктори или адвокати ,,,,, защо мечтаете да спите като кучета в някакви метални будки на хиляди километри от семействата си ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

камионджията

А от другия път вече го правя както трябва ако ще да ми вика няма смисъл от това както каза колегата loshdancho ако искаш да те смятаме за професионалист прави ги нещата както трябва и е прав 101%.  
Бате Иво да ти кажа не съм много добър в ученето завърших с 3.33 имам специалност електротехник но просто мисля да си сложа в шкафчето при другите документи и да се насоча към шофьорската професия ако мога да се изразя така.
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

камионджията

imter

Приятел,прави това което искаш :),и работи с желание.Недей да слушаш никой,все пак важното е да се чувстваш добре,независимо дали си доктор,професор или шофьор ;).Успех,и дано да попаднеш на свестни работодатели,които да ти оценят желанието и старанието.

камионджията

Благодаря ти колега но аз тепърва почвам да се изкачвам по стълбичката но се надявам да се вмъкна във добър колектив както ви е :) бях почнал в една малка фирма за млечни продукти работодателя ми беше пич с едно друго момче работих но не ме задоволяваше първо заплатата ми беше минимална 250 300 но за един шофьор на бус каква пък и да е след това обикалях малко с баща си той работи във една италиянска фирма в Реджио Калабрия дестинацията беше предимно остров Сицилия, Италия и чат пат Германия още в началото и мисля като взема Е кат да почна при него живот и здраве това лято.

loshdancho

Леле , кога ще ги стигнем американците.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Сряда, 16 Януари, 2013, 18:53:38
Леле , кога ще ги стигнем американците.
Иранец в Англия ? Тц не вервам,знаеш трак шоу туй онуй  ;)

loshdancho

Добре де, по номера се подлъгах в първият момент... помислих го за THR.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Това не е ли белгийска регистрация?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Сряда, 16 Януари, 2013, 19:19:12
Това не е ли белгийска регистрация?
Снимката е от Англия или някъде там ,доколкото имам спомен

камионджията

От целия цигански катун най ми харесва емблемата на орела иначе като цяло камиона е на някакъв индианец и аз обичам да ми е накичено но това вече е прекалено според мен. искам да ви споделя една снимка до оня ден коментирахте мойто возило но какво ще кажете затова, на мен лично много ми харесва как си го е стегнал колегата

KrOcky

Батя ама ти сериозно ли?  ::)
КльоНбаджия

Люси

Цитат на: камионджията - Сряда, 16 Януари, 2013, 20:04:30
От целия цигански катун най ми харесва емблемата на орела иначе като цяло камиона е на някакъв индианец и аз обичам да ми е накичено но това вече е прекалено според мен. искам да ви споделя една снимка до оня ден коментирахте мойто возило но какво ще кажете затова, на мен лично много ми харесва как си го е стегнал колегата
Екстра го е спретнал,като стрелбище е,липсва му само плакат на Лепа Брена!!! ;) ;D ;D ;D

камионджията

;D ;D ;D ;D има и още двама колеги които си ги стегнали като този пич но друга вечер ще ги кача да ги видите :)

vents

Цитат на: камионджията - Четвъртък, 17 Януари, 2013, 22:17:29
;D ;D ;D ;D има и още двама колеги които си ги стегнали като този пич но друга вечер ще ги кача да ги видите :)

Даваи ,нямам търпение  ;D ;D ;D
не се сдържах сори

R560

R560