• Welcome to Форум на българските шофьори.

Катун на Годината

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 28 Август, 2011, 13:53:10

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Гласувайте за вашият фаворит! :D

Iveco
50 (31.6%)
DAF
44 (27.8%)
Mercedes
64 (40.5%)

Общ брой гласове: 156

bizzart

Цитат на: diakata - Неделя, 06 Януари, 2013, 08:05:07
Привет!Натакнах се на нещо интересно и според табелата мисля че е на колега любител на Skania!!!
еи това ми е интересно Rider777 ама на дали ще е негово това возило

bizzart

admin

Цитат на: diakata - Неделя, 06 Януари, 2013, 08:05:07
Привет!Натакнах се на нещо интересно и според табелата мисля че е на колега любител на Skania!!!

А по табелата зад стъклото ми напомня за един друг колега - Rider777. Но може да е и само съвпадение. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Максимус

;D ;D ;D

Този образ с Форда, къде го е окичил като Скания, е едно младо момче от Димитровград. Луд фен на нашия Ивайло (rider777), тоя образ яко се е зарибил от клиповете на rider777, че си е налепил колата с лепенки за да прилича на камион и ходи с нея по паркингите. Абсолютен шофьор имитатор.

;D ;D ;D ;D

Виждал съм го да си прави паузи по паркингите, все едно че е спрял с камиона за почивка, само не знам дали си е сложил и тахограф в колата.  ;D ;D ;D

Даже и манджи си прави на паркинга..... ;D ;D ;D

Пълна лудница.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

JoroBoro

Остава и кръста отпред да му свети :)
Иво, подлуди ги децата с тия твой клипове!  ;D ;D ;D

abator

До колкото знам, това момче е тръгнало да си вади необходимите категории. Ще става колега явно. Може и да излезе добър шофьор от него. Поне ще си работи работата с мерак.

DeDo Vi

Цитат на: Максимус - Неделя, 06 Януари, 2013, 09:51:36
;D ;D ;D

Този образ с Форда, къде го е окичил като Скания, е едно младо момче от Димитровград. Луд фен на нашия Ивайло (rider777), тоя образ яко се е зарибил от клиповете на rider777, че си е налепил колата с лепенки за да прилича на камион и ходи с нея по паркингите. Абсолютен шофьор имитатор.

;D ;D ;D ;D

Виждал съм го да си прави паузи по паркингите, все едно че е спрял с камиона за почивка, само не знам дали си е сложил и тахограф в колата.  ;D ;D ;D

Пълна лудница.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Аре стига бе, не може да е истина. Леле, чак толкова ли превърте народа бе. Ха ха ха :)

grants

Цитат на: Максимус - Неделя, 06 Януари, 2013, 09:51:36
;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Виждал съм го да си прави паузи по паркингите, все едно че е спрял с камиона за почивка, само не знам дали си е сложил и тахограф в колата.  ;D ;D ;D

Пълна лудница.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
На това му се вика БОЛЕН МОЗЪК. Да си фен на някой разбирам,да харесваш нещо на някой също. Ама да правиш паузи по паркинги с леката кола все едно си с камиона! Явно този пич гори масло повече от колкото трябва.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Люси

Цитат на: abator - Неделя, 06 Януари, 2013, 11:29:00
До колкото знам, това момче е тръгнало да си вади необходимите категории. Ще става колега явно. Може и да излезе добър шофьор от него. Поне ще си работи работата с мерак.
А представяш ли си като изкара курсовете как ще му изглежда камиона-като циганска бръснарница!!!! ;D ;D ;D

Slav_305

Play Golf, don't drive it!

caterpillar

Отдавна съм попадал на клиповете на тоа образ ГОУЕМ е :o
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Люси

Само едни ADR табели му липсват!!! ;D

DeDo Vi

Е се съм виждал шашави образи ама тоя направо изби рибата. Толко е превъртело момчето та чак се е изметнало. :D :D :D

grants

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 07 Януари, 2013, 01:12:48
Е се съм виждал шашави образи ама тоя направо изби рибата. Толко е превъртело момчето та чак се е изметнало. :D :D :D
Да определено си прав колега. Трябва му една надстройка да си сложи на  тавана и да спинка у фиестата. Кух е кат градинска лейка. :)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

bojo

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 07 Януари, 2013, 01:12:48
8) Всичко е идеално-младото момче от Димитровград си кара фиестата,спира по паркингите прави паузи,готви на газ,предполагам и че пере дрехи в някоя кофичка,но след всичко това у мен възникнаха два въпроса и ако може някой да ми отговори ще съм ви много благодарен.
1-тоя тарикат хубаво върти с тоя таралясник и спазва работното време,но какви превози извършва или по-просто казано за тоя целия театър някой му плаща или тва е някакъв скрит милионер,който търси нова романтика?
2-ако го хванат забраните за товарни автомобили,той остава ли на паркинга?
Предварително благодаря. >:(
Божо

JoroBoro

Просто трупа опит детето. Кара от Игуменица да види маршрута как е  :)

JoroBoro